BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporYemek Sepeti'ni sattı başkan yardımcısı olacak----

Yemek Sepeti'ni sattı başkan yardımcısı olacak

Yemek Sepeti'ni sattı başkan yardımcısı olacak
04 Aralık 2015 - 15:56 www.finansgundem.com

Yemek Sepeti'ni rekor fiyatla satan Nevzat Aydın, Trabzonspor'a başkan yardımcısı olabilir

Trabzonspor'da 5-6 Aralık'taki kongre öncesinde başkan adayı Muharrem Usta da yönetim kurulu listesini açıkladı. Listede en çok dikkat çeken isim Yemek Sepeti'ni Delivery Hero'ya 589 milyon dolara satan Nevzat Aydın oldu.

Trabzonspor’da 5-6 Aralık’taki kongre öncesinde başkan adayı Muharrem Usta da yönetim kurulu listesini açıkladı.  Bordo mavili kulüpte Celil Hekimoğlu ve İbrahim Hacıosmanoğlu’nun dün listelerini açıklamasının ardından bu sabah da Muharrem Usta’nın ekibinde yer alan Ahmet Çubukçu ve Suat Şen, yönetim kurulu listesini Divan Kurulu Başkanlığına teslim etti.

İŞTE USTA'NIN LİSTESİ

Muharrem Usta’nın listesinde şu isimler bulunuyor: "Ahmet Çubukçu, Nevzat Aydın, Önder Bülbüloğlu, Zeki Öztürk, Gençağa Meriç, Suat Şen, Orhan İlarslan, Coşkun Bülbül, Prof.Dr.İsmail Yüksek, Ali Rıza Egemen, Gökhan Saral, Prof.Dr.Asım Ören, Mehmet Yiğit Alp, Emre Aksoy"
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)