BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiYellen desteğin artırılmasını istiyor----

Yellen desteğin artırılmasını istiyor

Yellen desteğin artırılmasını istiyor
13 Şubat 2021 - 13:36 www.finansgundem.com

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, G7 ülkelerini ekonomilerinin toparlanmasını hızlandırmak için mali desteği artırmaya çağırdı

Janet Yellen, dün G7 ülkelerinin maliye bakanları ve merkez bankaları başkanları tarafından düzenlenen bir video konferansa katıldı.

ABD Hazine Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Janet Yellen’in güçlü ve kalıcı bir ekonomik toparlanma için mali desteğin önemini vurguladığı belirtildi. Janet Yellen, büyük ölçekli politika tedbirleri alma zamanının geldiğini ifade etti.

Joe Biden yönetiminin küresel sorunlarla başa çıkmak için çok taraflılığı destekleme sözünü yineleyen Yellen, ABD’nin G7’nin iklim değişikliğiyle mücadelesine destek verdiğini de kaydetti. Yellen, ABD Hazine Bakanlığı’nın iklim değişikliğiyle mücadele konusundaki tutumunun geçtiğimiz dört yıla kıyasla büyük ölçüde değişeceğini dile getirdi.

Janet Yellen ayrıca, düşük gelirli ülkelerin Kovid-19 salgınıyla başa çıkmalarına yardım etmek için G7’nin Uluslararası Para Fonu (IMF) ve Dünya Bankası gibi uluslararası finans kuruluşlarıyla işbirliğini güçlendirmesi gerektiğini ifade etti.

İtalya'da Mario Draghi liderliğindeki yeni hükümet göreve başlıyor

Britney Spears, servetini babasıyla birlikte yönetecek

Tamamen aşı yapılanlara karantina şart değil

Yerli radar geliyor

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)