BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiYellen: ABD finansal sistemi düzgün bir şekilde çalışıyor----

Yellen: ABD finansal sistemi düzgün bir şekilde çalışıyor

Yellen: ABD finansal sistemi düzgün bir şekilde çalışıyor
10 Mayıs 2022 - 08:43 www.finansgundem.com

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, ABD finansal sisteminin hisse senedi piyasasındaki satışa ve bazı varlıkların değerlemelerinin tarihi değerlerle karşılaştırıldığında yüksek olmasına rağmen "düzgün şekilde" çalışmakta olduğunu söyledi.


ABD Senatosu Bankacılık Komitesi'nde bugün yapacağı sunumu basına dağıtan ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, Finansal İstikrar Gözetim Konseyi'nin Ukrayna'daki savaş ile ilişkili gelişmeleri ve koronavirüs salgına karşı mücadeleyi izlemeye devam edeceğini vurguladı.

"Ülkelerin salgın ile başa çıkmaya devam ettikleri ortamda küresel büyümede oynaklığın ve eşitsizliklerin devam etmesi potansiyeli var" diye konuşan Yellen, "Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı ekonomik belirsizliği daha da artırdı" dedi.

Yellen, Finansal İstikrar Gözetim Konseyi'nin Kongre'ye sunacağı raporda izlenmeye devam edilecek kırılganlıklar ve gelişme potansiyeli olan finansal finansal tehditlerin yer alacağını belirtirken, bunlar arasında alternatif referans faizleri, siber güvenlik, gayrimenkul piyasası ve kurumsal krediler piyasasının olduğunu da ifade etti.

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen'dan büyüme tahmini

 

Yellen, kalkınma bankalarına çağrıda bulundu

 

ABD'deki elektrik sıkıntısı büyüyor!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)