BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYDS pazar günü yapılacak----

YDS pazar günü yapılacak

YDS pazar günü yapılacak
04 Nisan 2013 - 12:08 www.finansgundem.com

ÖSYM'nin bu yıldan itibaren yabancı dil bilgisi seviyesini belirlemeye yönelik yapacağı sınavı pazar günü gerçekleştirilecek

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin (ÖSYM), bu yıldan itibaren yabancı dil bilgisi seviyesini belirlemeye yönelik yapacağı Yabancı Dil Bilgisi Seviye Belirleme Sınavı (YDS) pazar günü gerçekleştirilecek.
Ocak ayında Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik uyarınca, Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Belirleme Sınavı (KPDS), Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı (ÜDS) ve içeriğinde yabancı dil sorusu veya testi bulunan yabancı dil seviye belirleme sınavlarını YDS adı altında tek bir sınavda toplandı.
KPSS, TUS, DUS gibi sınav ve yerleştirme işlemleriyle ÜDS ve KPDS sonuçlarını kullanan diğer kamu ve özel kurum ve kuruluşların sınav ve yerleştirme işlemlerine katılacak adaylar, yabancı dil yeterliğinin belirlenmesi için YDS'ye girecek.
Sınava 330 bin 796 aday başvurdu. YDS, 41 il merkeziyle Lefkoşa ve Bişkek'te yapılacak. Sınavda, adaylara 80 soru yöneltilecek. Saat 09.30'da başlayacak sınav, 150 dakika sürecek.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)