BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYazlıkçılar için son iki gün!----

Yazlıkçılar için son iki gün!

Yazlıkçılar için son iki gün!
30 Haziran 2014 - 11:09 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oylarını yazlıklarında kullanmak isteyen vatandaşlar için son tarih 2 Temmuz

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oylarını yazlıklarında kullanmak isteyen vatandaşlar için son tarih 2 Temmuz.   Oylarını tatil beldelerinde kullanmak isteyen vatandaşların, 2 Temmuz mesai bitimine kadar ikamet adreslerini değiştirmesi gerekiyor. Seçmen listelerinin askıda kalacağı 2-9 Temmuz tarihleri arasında ise adres değişikliği ancak hakim kararıyla mümkün olabilecek. 9 Temmuz’dan sonra ise adres değişikliği hiçbir koşulda mümkün olmayacak.

ADRES NASIL DEĞİŞECEK?

İkametgah değişimi için seçim sırasında bulunulacak ilçe nüfus müdürlüğüne başvurulması gerekiyor. Başvuru için öncelikle internetten “Adres Beyan Formu” alınacak. Bu formla tatil beldesindeki nüfus müdürlüğüne başvurulacak. İlçe nüfus müdürlüğü, aynı adreste birden fazla kişinin başvurması durumunda kontrol edebilmek için o adresle ilgili elektrik, su, telefon, doğalgaz faturalarından herhangi birini isteyebiliyor. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)