Yazdır

Bahçeli'den Erdoğan için şok iddialar!

Tarih: 21 Ocak 2014 - 11:49

MHP Lideri Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın tüm yolsuzluklardan haberdar olduğunu, yolsuzlukların sevk ve idaresini yaptığını iddia etti

MHP Grup Toplantısı'nda konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin gündeminde 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonu ve sonrasındaki gelişmeler vardı.

Başbakan Erdoğan'ın yolsuzluk operasyonlarına karşı psikolojik yöntemler kulandığını söyleyen Bahçeli,"Erdoğan, kimin kimle bağlantı kurduğunu, malum İranlı işadamının kimleri rüşvete bağladığını çok iyi bilmektedir. Çok şeyden haberdar edilmiştir. Kara para şebekesinin ünlü ismi olan İranlı işadamıyla al takke ver külah ilişkileri Başbakan Erdoğan’a çok önce söylenmiştir. 29 yaşındaki işadamı Başbakan’ın onayladığı açıktır. Onun tanıdığını ve ülkeye katkı sağladığını da söylemiştir Başbakan.

Kara paracılar AK Parti’nin sunduğu geniş imkanlardan fazla fazla nemalanmışlardır. Başbakan Erdoğan kara paraya da kılıf bulmuştur. Uzakdoğu’dan dönerken “Kara para diyorlar, ne kara parası, bankaya girip çıkıyorsa kara para değildir” diyerek kendi kendini ele vermiştir" dedi.

Bahçeli, "Başbakan kara parayı kabul etmiş, bankalarla aklandığını itiraf etmiştir" diyerek sözlerini şu şekilde sürdürdü;

"Bu son zamanların suçüstü halidir. Başbakan kara parayı kabul etmiş, bankalarla aklandığını itiraf etmiştir.  Başbakan karanlık emelleriyle, zift gibi vicdanıyla paraların transferine izin vemiştir. Başbakan Erdoğan bütün yolsuzlukların sevk ve idaresini yapmıştır. Başbakan’ın MİT’in çok önceki uyarılarına rağmen, o bakanları incelememesi en büyük delildir. 17 Aralık’tan beri tuzaklarla yatıp kalkmaktadır, ona göre kirli emellerdir bunlar. Başbakan Erdoğan’a soruyorum senin ayakkabı kutuların gerçekte kaç numara?"

Ayrıntılar Geliyor...
Site adresi: https://www.finansgundem.com/haber/bahceliden-erdogan-icin-sok-iddialar/406133