Yazdır

Akar ve komutanlar Suriye sınırında

Tarih: 25 Aralık 2022 - 13:52

Milli Savunma Bakanı Akar, beraberindeki komutanlarla Hatay'a gitti. Akar, Suriye sınırında inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberindeki TSK komuta kademesi ile Suriye sınır hattındaki birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Bakan Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ile Hatay'a gitti.

Hatay Havalimanı'nda 2. Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak ve öteki yetkililer tarafından karşılanan Akar, beraberindeki komutanlarla Bahar Kalkanı Harekat Bölgesi Sektör Komutanlığına geçti.

Tören mangasını selamladıktan sonra Harekat Merkezi'ne geçen Akar, faaliyetlere ve sahadaki son duruma ilişkin bilgi aldı, talimatlar verdi.

Bakan Akar ve TSK komuta kademesinin, Suriye sınır hattındaki inceleme ve değerlendirmeleri devam ediyor.

Millî Savunma Bakanlığı (MSB), Twitter hesabından yapılan inceleme ve denetlemelerden görüntüleri paylaştı. 

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın beraberinde Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Güler ve Kuvvet Komutanları ile gittiği Bahar Kalkanı Harekât Bölgesi Sektör Komutanlığındaki inceleme ve denetlemelerinden görüntüler…#MSB #HulusiAkar pic.twitter.com/z4K0XoDMnL

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) December 25, 2022

Akar: O inleri başlarına yıkmakta kararlıyız

Bakan Akar: Kimseden izin almamız söz konusu değil

Bakan Akar'dan Yunanistan tepkisi: Oldubittiye müsaade etmeyiz

 

Site adresi: https://www.finansgundem.com/haber/akar-ve-komutanlar-suriye-sinirinda/1711280