Yazdır

Rusya Başkonsolosluğu ve Büyükelçiliği'nden Cumhuriyet Bayramı mesajı

Tarih: 29 Ekim 2022 - 10:37

Rusya'nın İstanbul Başkonsolosluğu ve Ankara Büyükelçiliği, Cumhuriyet Bayramı kapsamında Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 99. yılını kutladı.

Rusya'nın İstanbul Başkonsolosluğu ve Ankara Büyükelçiliği, Cumhuriyet Bayramı kapsamında Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 99. yılını sosyal medya hesaplarından yayınladıkları mesajla kutladı.

Rusya'nın İstanbul Başkonsolosluğu ve Ankara Büyükelçiliği, sosyal medyada yaptığı paylaşımla, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayarak, "Değerli Türk dostlarımızın Türkiye Cumhuriyeti kuruluşunun 99. yıl dönümünü samimiyetle kutlarız" dedi. Sovyetler Birliği Savunma Halk Komiseri Voroşilov ve Türkiye'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ile cumhuriyetin 10. yıldönümü vesilesiyle düzenlenen askeri törende çekilmiş fotoğraf paylaşıldı.

Değerli Türk dostlarımızın Türkiye Cumhuriyeti Kuruluşunun 99. Yıldönümünu samimiyetle kutlarız!

Искренне поздравляем наших турецких друзей с 99-ой годовщиной основания Турецкой Республики! pic.twitter.com/Kup46PYPNF

— Rus İst Konsolosluğu (@rusya_istanbul) October 29, 2022

#29EkimCumhuriyetBayramı kutlu olsun!

Fotoğrafta: Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal #Atatürk ve #SSCB Savunma Halk Komiseri Kliment Voroşilov, #Türkiye Cumhuriyeti’nin 10. yıldönümü vesilesiyle düzenlenen askeri törende. 29 Ekim 1933. pic.twitter.com/DKGLaXZb47

— RusEmbAnkara (@RusEmbTurkey) October 29, 2022

Cumhurbaşkanı'ndan 'Cumhuriyet Bayramı' mesajı

 

Balonlar Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle uçtu

 

Katar'ın gökdelenlerine Türk bayrağı yansıtıldı

 

Cumhuriyetin ikinci yüzyılı için 8 öneri

 

Cumhuriyet 99 yaşında!

 

Site adresi: https://www.finansgundem.com/haber/rusya-baskonsoloslugu-ve-buyukelciliginden-cumhuriyet-bayrami-mesaji/1698624