BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYaz daha bitmemiş! Denize doyamadılar----

Yaz daha bitmemiş! Denize doyamadılar

Yaz daha bitmemiş! Denize doyamadılar
21 Kasım 2020 - 10:54 www.finansgundem.com

Türkiye'nin birçok yerinde soğuk hava etkisini gösterirken Antalya'nın Demre ilçesindeki dünya cenneti Kekova'da yazdan kalma günler yaşanıyor. Yabancı turistler doğanın, denizin ve güneşin tadını çıkarıyor.

Türkiye genelinde hava sıcaklıkları düşerken, Antalya'nın Demre ilçesindeki dünya cenneti Kekova'da yazdan kalma günler yaşanmaya devam ediyor. Demre'ye gelen yerli ve yabancı turistler, yatlarla çıktıkları Kekova turunda bölgenin güzelliklerini görme fırsatı buluyor. Özellikle bu mevsimde Demre'yi en çok tercih edenler Rusya ve eski Sovyet ülkelerinden gelen turistler oluyor.



Demre'nin Çayağzı Limanı'ndan yatla Kekova turuna çıkan turistler, Batık Kent, Simena Antik Kenti'ni görme fırsatı bulurken, güneşli havanın tadını da yatın üstünde ve önünde güneşlenerek çıkarıyor. Turistlerden bazıları yatın verdiği yüzme molasında Akdeniz'in mavi sularına dalıyor. Turistlerin yazdan kalma güzel bir günü yaşadıkları gezinti, Çayağzı Limanı'nda sona eriyor.

Polis kılığında Suriyeli aileleri soymuşlar

Casus yazılımı ile banka hesaplarını ele geçiren çeteye operasyon



YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)