BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYattığınız yerden 3 bin dolar kazandıracak iş----

Yattığınız yerden 3 bin dolar kazandıracak iş

Yattığınız yerden 3 bin dolar kazandıracak iş
31 Ocak 2021 - 15:23 www.finansgundem.com

Bazı insanlar hem çalışma saatlerinde keyifli hem de oldukça kazançlı olabilecek mesleklerde çalışacak kadar şanslı olabiliyorlar

Meslekler ve iş dünyası son birkaç yıldan bu yana oldukça değişti. Basitçe söylemek gerekirse, bugün birkaç yıl öncesine kıyasla bir kişi için iyi para kazanabileceği birden fazla ilginç kariyer seçeneği var. Yaptığınız veya yapacağınız işin her zaman bir eziyet halinde olması gerekmez. Bazı insanlar hem çalışma saatlerinde keyifli hem de oldukça kazançlı olabilecek mesleklerde çalışacak kadar şanslı olabiliyorlar. Hiç uyuma karşılığında para almayı düşündünüz mü? Uyumayı seviyorsanız 3 bin dolar gibi bir ücrete tam size göre bir iş var.

Bir yatak inceleme platformu olan Sleep Junkie, uyumak için ücret alacak bir çalışan arıyor. Şirketin web sitesinde, "Çalışan, yatağın testini yapacağımız kişi olacak ve ABD’deki en kaliteli yataklardan bazıları hakkında dürüst tavsiyelerde bulunacak” diye yazıyor.

Gerçek olamayacak kadar iyi görünse de böyle bir iş var. Şirket, son zamanlarda “yeterli uyku” şeklindeki arama sorgularında bir artış olduğunu fark etmesinin ardından böyle bir teste ihtiyaç duyduğunu belirtiyor.

Şirketin uyku uzmanı Dorothy Chambers: “Korona virüs salgınının insanların uyku kalitesi üzerinde önemli bir etkisi olduğu açık” diye yazdı.

Şirketin işe başvuracak kişilerde aradığı nitelikler arasında “uykuda çok iyi olmak“ ve “izlenimlerini yazı ile iyi şekilde ifade etmek” bulunuyor.

Ayrıca çalışanın gece uykusunun etkilenmemesi için yalnız uyuması gerekecek. Seçilen kişiye 2 ay içerisinde 3 yatak gönderilecek ve sonrasında uyku kalitesi, ruh hali ve yatağın rahatlığına dair izlenimlerini bildirmesi istenecek.

Rus ekonomisi büyük bir krize sürükleniyor

Suudi Arabistan petrolü bırakmak için adım atıyor

Milli Eğitim Bakanı'ndan flaş EBA paylaşımı

DSÖ ekibi, Vuhan’daki Huanan Deniz Ürünleri Pazarı’nda

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)