BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporYatırımcıya şantaj suçlaması----

Yatırımcıya şantaj suçlaması

Yatırımcıya şantaj suçlaması
26 Haziran 2013 - 17:50 www.finansgundem.com

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar, Egemen Ö. isimli yatırımcının şantaj içerikli bir mail gönderdiğini duyurdu

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş'den yapılan açıklamada, Borsa İstanbul'da işlem gören şirket hisselerinin bir kısmına sahip olduğunu ileri süren Egemen Ö. isimli yatırımcının şantaj içerikli bir mail göndermesi nedeniyle adli süreç başlatıldığı belirtildi.
İŞTE O AÇIKLAMA...
Galatasaray Sportif A.Ş'nin Borsa İstanbul'da işlem gören bir kısım hissesine sahip olduğunu iddia eden Egemen Ö. adlı yatırımcı, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Ünal Aysal'ın vekili Av.Sedat Bozanoğlu'na ve asistanına 12.12.2012 tarihinde e-posta göndererek birtakım taleplerinin karşılanması hususunda şantajda bulunmuştur. İlgili e-postada küçük yatırımcı olduğunu belirten Egemen Ö., Galatasaray Sportif A.Ş. aleyhine açılan bazı davaları kendisinin organize ettiğini, bu hususta medyada bazı haberleri yine kendisinin yaptırdığını açıkça itiraf etmiştir. Egemen Ö., organize ettiği davaları geri çekmek ve medyada yeni haberlerin yapılmaması karşılığında 180.000 TL talep etmiştir. Bu meblağın kendisine ödenmemesi halinde yeni davalar açacağını belirtmiş ve daha da ileri giderek hapis cezası öngörülen suçlardan da suç duyurularında bulunacağını iddia etmiştir.
Sayın Ünal Aysal, Egemen Ö. tarafından iletilen e-posta nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuş, ayrıca Egemen Ö.'nün avukat olması ve sergilemekte olduğu tutum ve davranışın avukatlık meslek etiğiyle bağdaşmaması nedeniyle İstanbul Barosu’na ilgili şahsı şikayet etmiştir.
Gerçek Galatasaray Sportif A.Ş. yatırımcılarını tenzih eder, küçük yatırımcı adı altında, haksız yere menfaat temin etmeye çalışanlara karşı, her daim yüce Türk adaleti önünde hesap soracağımızı kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)