BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaYatırımcı bu fırsatı kullanmalı!----

Yatırımcı bu fırsatı kullanmalı!

Yatırımcı bu fırsatı kullanmalı!
23 Ocak 2016 - 07:05 www.finansgundem.com

Dünya'nın en büyük varlık yönetim şirketini yöneten Laurence D. Fink, hisse senedi piyasalarında yaşanan düşüşün alım fırsatı olduğunu açıkladı

BlackRock CEO'su Fink Davos'ta Dünya Ekonomik Forumu'nda verdiği bir mülakatta "Bu hareketlere sırtınızı dönemezsiniz. Bu durum bir fırsat olarak kullanılmalı." dedi.

Fink, piyasalar mevcut durumda düşen petrol ve Çin'den gelen istikrarsız mesajlara teslim olmuş gözükse de, hisse senedi piyasalarında ayı piyasası beklemediğini söyledi. Müşterileri adına 4.6 trilyon dolarlık fonları yöneten BlackRock, ABD hisse senetleri yüzde 3.7 kadar düştükten sonra kayıplarının büyük kısmını geri aldığı Çarşamba günü kurumsal yatırımcıların piyasalara geri dönmeye başladığını söyledi.

George Soros ve Jeffrey Gundlach gibi büyük oyuncular, yatırımcılara kısa vadeli piyasa toparlanmalarını varlıklarını satarak değerlendirmeleri konusunda tavsiye verdi. Soros dün yaptığı açıklamada Çin ekonomisinin sert inişe hazırlandığını, çöküşün küresel deflasyonist baskıları kötüleştireceğini, hisse senetlerini aşağı çekeceğini ve ABD devlet tahvillerini olumlu etkileyeceğini söyledi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)