BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin'Yaşayan en uzun evcil kedi' unvanını kardeşinden devraldı----

'Yaşayan en uzun evcil kedi' unvanını kardeşinden devraldı

'Yaşayan en uzun evcil kedi' unvanını kardeşinden devraldı
03 Ekim 2022 - 16:26 www.finansgundem.com

ABD'de yaşayan kedi Fenrir, 'dünyanın yaşayan en uzun evcil kedisi' olma unvanını erkek kardeşinden devraldı. Fenrir aynı zamanda 'dünyanın en uzun kuyruklu evcil kedisi' ile de aynı evi paylaşıyor.


'Dünyanın yaşayan en uzun evcil kedisi' unvanı artık ABD'deki 'Fenrir' adlı Savannah cinsi kediye ait. Boyu 47.83 santimetre olan Fenrir bu özelliğiyle Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.

Kedinin sahibi ise 'ev ahalisi' arasında Guinness'e giren başka kedileri de olan Dr. William John Powers. Sözgelimi Doktor Powers'ın bir diğer kedisi Altair 'dünyanın en uzun kuyruklu evcil kedisi' (40.83 santimetre) unvanına sahip.

'Yaşayan en uzun evcil kedi' unvanı, Fenrir'den önce yine Dr. Powers'ın baktığı Arcturus'a aittti. Fenrir'in erkek kardeşi olan bu kedi Kasım 2017'de yangında hayatını kaybetmişti.

DSÖ'den evcil hayvan sahiplerine maymun çiçeği uyarısı

 

Evcil hayvanlar artık vitrinde sergilenip satılamayacak

 

'Kedilerin beyinleri 'evcilleşmeden' sonra küçüldü'

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Miyav04 Ekim 2022 03:01

    Geçen gün bankta oturup simit yiyordum ve yanıma bir kedi gelip miyavladı, aç olduğu belliydi, ama daha önce de simit vermiştim kedilere yiyen olmuyordu, sadece koklayıp gidiyorlardı bu sefer de yemez diye geçti içimden ama bir parça attım önce, hayvancağız öyle açmış ki, bir çırpıda yedi, daha sonra geri kalanı da parça parça attım ve hepsini yedi, can dostlarımızı aç bırakmayalım elimizden geldiğince yardım edelim, çünkü çoğu evlerde beslenenler gibi şanslı değil...