BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYasaklar ne zaman bitecek?----

Yasaklar ne zaman bitecek?

Yasaklar ne zaman bitecek?
10 Haziran 2021 - 15:00 www.finansgundem.com

Yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirle ilgili olarak son bilgiler gazetecinin twit'inde.

Gazeteci Candaş Tolga Işık, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda "Konuştuğum kabine üyelerindeki genel eğilim haziran sonu yasakları önce gece 12’ye uzatmak ve pazarı açmak ardından da ağustos ayında tamamen kaldırmak" ifadesini kullandı.

Kararın son halinin Bakanlar Kurulu'ndaki değerlendirmede netleşeceğini ifade eden Işık, "Ama görünen o ki temmuzda da yasaklar -bir şekilde- devam" dedi.

Işık, "Aşılamada belli bir noktaya geldikten sonra Sağlık Bakanlığı ve Kültür-Turizm Bakanlığı özellikle sonbaharda kapalı mekanlara girmek isteyenlere bir takım kriterler (aşı ya da hastalık geçirmiş olmak gibi) belirlemek üzere çalışıyor. Detaylara ulaşıp teyid edince yazacağım" diye yazdı.

Pazar günü kısıtlaması kaldırılacak mı?

 

Kısıtlamaların tamamen kalkması neye bağlı?

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.13 Haziran 2021 17:28

    SİYASETCI TÜCCAR SANAYİCI OLMADIKLARINDAN TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA BINDIRILMIYEN 65 VE ÜZERİ OLANLARA UYGULANAN YASAK KALKMALIDIR BİRKAÇ AY 65 YAŞ VE ÜZERI OLAN SAYIN CUMHURBASKANIMIZ HARİC DİĞER SIYASETÇİLERE TÜCCARLARA SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARINA TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA BINME YASAĞI UYGULANMALIDIR