BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYasak aşkta şaşırtan gelişme----

Yasak aşkta şaşırtan gelişme

Yasak aşkta şaşırtan gelişme
18 Eylül 2019 - 14:07 www.finansgundem.com

Dubai Şeyhi Al Maktum ve Prenses Haya'nın İngiltere'de krize dönen boşanma süreci ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Dubai Şeyhi Muhammed bin Raşit El Maktum'un 6 eşinden biri olan ve Ürdün Kralı'nın kardeşi de olan Prenses Haya iki çocuğu ile Londra'ya kaçmıştı.

Şeyhin 33 yaşındaki kızı Prenses Latifa'nın da geçtiğimiz sene kaçmaya çalışırken yakalandığı ortaya çıkmıştı.

Prenses Haya'nın, Londra merkezli bir güvenlik şirketi UK Mission Enterprise Limited'ta çalışan bir koruma ile ilişkisi olduğu iddiaları da gündeme bomba gibi düşmüştü.

Prenses Haya'nın İngiliz Yüksek Mahkemesinde açtığı ve bugün görüşmeye başlanan davada "zorla evlilikten korunma" talep ettiği bildirilmişti. Haya'nın ayrıca ülkeyi birlikte terk ettiği çocuklarının vesayetini de istediği, mahkemeden başka talepleri de bulunduğu ancak detaylarının öğrenilemediği belirtilmişti.

İngiltere'ye yaptığı sığınma başvurusu da reddedilen Prenses Haya için kardeşi olan Ürdün Kralı Abdullah harekete geçti.

Ürdün Kralı Abdullah'ın 2 Eylül'de, Prenses Haya'yı Londra'ki Ürdün Büyükelçiliği'ne diplomat olarak atama emri verdiği ortaya çıktı.

Weekly Blitz adlı sitenin haberine göre Ürdün Dışişleri Bakanı Ayman Safadi ise Kral Abdullah'ın atama emrine sıcak bakmıyor.

Ürdün Dışişleri BakanıSafadi, Prenses Haya'yı atamanın, Ürdün ve İngiltere ilişkilerine zarar verebileceğini düşünüyor.

Prenses Haya'nın Londra'ya diplomat olarak atanması kararının Katar'dan da destek gördüğü ve Kral Abdullah'ın bu kararı üzerinde etkisi olduğu iddia ediliyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)