BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporYarsuvat'tan Aziz Yıldırım'a çarğıcı çağrı----

Yarsuvat'tan Aziz Yıldırım'a çarğıcı çağrı

Yarsuvat'tan Aziz Yıldırım'a çarğıcı çağrı
18 Kasım 2014 - 11:23 www.finansgundem.com

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Türkiye-Kazakistan maçı öncesinde ve sonrasında yaşananlarla ilgili birbirinden ilginç açıklamalar yaptı

Pazar akşamı Türk Telekom Arena'da oynanan Türkiye-Kazakistan maçından sonra da ortalık karıştı. Protesto, küfür, sahayı terk etme ve en sonunda gazetecilerin darp edilmesi vardı.

Konuyla ilgili olarak Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat birbirinden ilginç açıklamalar yaptı.

"HERKES SORUMLU"

"Olanları maalesef üzülerek seyrediyoruz. Ben, her kesimin bu olaylar için bir çivi çaktığını, bir tuğla koyduğunu görüyorum. Kulüpler, futbolcular, teknik direktörler, taraftarlar, polis, basın, herkes sorumlu... Ama olayların cezayla geçmeyeceği de ortada. Eğitim de bu saatten sonra nafile. Bu işler aile görgüsüyle, aile eğitimiyle bir yola girer."

"HOLİGAN DEĞİL PROFESYONEL"

"İngiltere'de bakıyorum. Taraftar tribünde olay çıkartıyor. Polis gidip koluna girip alıp götürüyor. Biz de bu da mümkün değil gibi. Polis de olayları bizim gibi bir yere kadar izliyor. Pazar akşamı maçtan sonra yaşanan olaylara baktım. Polis araya girdi, ayırdı deniliyor. Yerde yatan adama tekme atılıyor, defalarca. Polis araya girecek, ayıracak ama sonra gözaltına alacak tekme atanı. Şikayete falan gerek olmayacak. Hatta bu tekmeyi atanlar hakkında cezai işlem yapılacak. Çünkü bu insanlar holigan değil, profesyonel güvenlikçi. İşleri bu. Ama işlerini bu şekilde yapamazlar. Almanya'da atılan bir meşale için 'adam öldürmeye teşebbüsten' işlem yapılıyorsa, yerde yatan adamın kafasına defalarca tekme atmak ne ile yargılanmalı?"

"TOPLU BİR KÜFÜR YOK"

"Volkan olaylarda biraz fazla alınganlık yapmış sanki. Toplu bir küfür yok. Tek tük küfürler var. Onlar da polis tarafından maçtan sonra alınmış. Sahayı bırakıp gitmek doğru değil gibi geliyor bana."

"DOĞRU MESAJLAR VERİLSİN"

"Fenerbahçe tarafında bir de Aziz Yıldırım var. Biraz fevri bir insan. Onun da sakin olması gerekiyor. Sakin olmalı ki etrafa mesaj verirken, doğru mesajlar verilsin. Bu olaylar; Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın olayları değil. Türk futbolunun olayları. Hep birlikte çözmeliyiz. Ama şu bir gerçek ki işler her geçen gün biraz daha çığırından çıkıyor."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)