BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYarın okullar tatil mi? ----

Yarın okullar tatil mi?

Yarın okullar tatil mi?
06 Ocak 2015 - 14:42 www.finansgundem.com

İstanbul, Ankara ve Bursa gibi bir çok ilde okullar bugün tatildi peki yarın okullar tatil mi?

Yarın okullar tatil mi hava durumu nasıl olacak? Ankara ve İstanbul'da bugün okullar tatil oldu yarın için ise Kastamonu, Denizli, Tunceli ve Bayburt'tan kar tatili haberi geldi.

YARIN OKULLARIN TATİL OLDUĞU İLLER LİSTESİ

Yarın okulların tatil olacağına dair ilk karar Bayburt'tan geldi. Yoğun kar yağışı sebebiyle bugün eğitime ara veren Bayburt Valiliği yarın için de kar tatili kararı aldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezi ile Demirözü ve Aydıntepe ilçelerindeki tüm okullarda bugün öğleden sonra ve yarın eğitime ara verildiği belirtildi.

Okullarda eğitimin, hava şartlarının uygun olması durumunda 8 Ocak Perşembe günü yeniden başlayacağı bildirildi.

KASTAMONU OKULLAR YARIN TATİL

Kastamonu'da etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde eğitime ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Araç, Taşköprü, İhsangazi, Devrekani, Çatalzeytin, Tosya, Daday, Doğanyurt ve Hanönü ilçelerindeki tüm okullar ile Cide ilçesindeki taşımalı okullarda eğitime bugün ve yarın için ara verildi. İnebolu ilçesinde ise tüm okullarda sadece bugün eğitime ara verildiği bildirildi.

Kastamonu'da eğitim İnebolu ilçesi hariç perşembe günü yeniden başlayacak.

DENİZLİ 2 İLÇEDE KAR TATİLİNİ UZATTI

Denizli'de bazı ilçelerde eğitime verilen ara yoğun kar yağışı nedeniyle bir gün uzatıldı. Denizli Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde 6 Ocak Salı Günü tatil edilen tüm okulların 7 Ocak Çarşamba günü de tatil edildiği bildirildi.

Yarın kar tatili alan iller, okullar bir gün daha kapalı olacak.

TUNCELİ KAR TATİLİ

Tunceli'de, olumsuz hava koşulları nedeniyle okullarda eğitime ara verildi. Kar tatili yarın da devam edecek eğitim perşembe günü başlayacak.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Eyyüpkoca, "Yoğun kar yağışı nedeniyle merkez ilçemizdeki tüm okullarımızda 6 ve 7 Ocak tarihlerinde eğitime iki gün ara verme kararı aldık” dedi.

DENİZLİ'DE 3 İLÇEDE YARIN DA OKULLAR TATİL

Denizli'de yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar bugün tatil olmuştu. Yarın için ise Çameli, Kale ve Güney ilçelerinde okullar tatil edildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)