BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYarde’ın babası Korona virüsü nedeniyle öldü----

Yarde’ın babası Korona virüsü nedeniyle öldü

Yarde’ın babası Korona virüsü nedeniyle öldü
29 Mart 2020 - 14:55 www.finansgundem.com

Anthony Yarde’ın babası Korona virüsü nedeniyle hayatını kaybetti

Dünyaca ünlü hafif-ağır sıklet boksör Anthony Yarde'ın babası yakalandığı corona virüsü nedeniyle hayata gözlerini yumdu. Anthony Yarde, haberi duyurduğu sosyal medya hesabından bir de çağrıda bulundu.

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü salgını, dünyanın en iyi hafif-ağır sıklet boksörlerinden biri olarak gösterilen Anthony Yarde’ı yıktı. Corona virüsüne yakalanan Anthony Yarde’ın babası, giriştiği yaşam mücadelesini kazanamadı. İngiliz boksör Anthony Yarde, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Anthony Yarde, yaptığı paylaşımda “Şoktayım! Ben ve ailem oldukça özel şartlarda hayat sürüyoruz. Benim bu yaşadığım umarım insanların evde kalmasını sağlar. Babam, corona virüsü nedeniyle hayatını kaybetti. Üstelik çok sağlıklı ve hiçbir semptom göstermeyen biriydi. İnsanların dışarı çıkması, bu virüsün daha fazla yayınlamasına ve felaketten kurtulma süremizin uzamasına neden oluyor. Ben doktor değilim ama insanların evde kalmaları halinde virüse yakalanma ihtimallerinin azalacağını biliyorum. Hayatınızı riske atmaya değmez” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)