BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi’ye en iyi ATM deneyimi ödülü----

Yapı Kredi’ye en iyi ATM deneyimi ödülü

Yapı Kredi’ye en iyi ATM deneyimi ödülü
08 Ekim 2018 - 12:32 www.finansgundem.com

Türkiye’nin dijital bankası Yapı Kredi, Networld Media Group tarafından düzenlenen 2018 Bank Customer Experience Ödülleri’nde En iyi ATM/Self-Servis Deneyimi kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Dijitalleşme vizyonu doğrultusunda, 4.000’i aşkın sayıdaki ATM’sini yenileyen Yapı Kredi, hızlanan işlem süreleri, kullanıcı dostu arayüz ve çoklu kanal deneyimi yaklaşımı ile ödüle layık görüldü. 

QR kod ile ATM’ye dokunmadan para çekilebilen ilk banka 

Tüm Türkiye’ye yayılan Yapı Kredi ATM’lerinden QR kodla ayda 1,5 milyonun üzerinde işlem yapıldığını belirten Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, bankacılık işlemlerinde hız ve kolaylık sağlayacak yeni ATM’ler ile ilgili şu değerlendirmede bulundu: 

“Yapı Kredi olarak sektördeki dijitalleşmeye öncülük etmenin verdiği sorumluluk bilinciyle müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyoruz. Müşterilerimize mükemmel bir bankacılık deneyimi yaşatmak adına tüm hizmet kanallarımızı yeni teknolojiler ile sürekli geliştiriyor ve yeniliyoruz. 

Tüm bankacılık kanallarının birbiriyle konuştuğu ve kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik ürün ve hizmetlerin sunulduğu geleceğin bankacılık dünyasını inşa ederken, ATM ağımız bizler için stratejik bir rol oynuyor. Yapı Kredi Mobil’de geliştirdiğimiz ve ATM’lerimize entegre ettiğimiz yenilikçi çözümümüz QR kod sistemi ile sektörde müşterilerine ATM’ye dokunmadan para çekme ve yatırma işlemlerini yapma imkanı sunan ilk banka olduk. Bu sayede ATM’lerimizden para çekme süresi 10 saniyelere kadar düştü. Müşterilerimizin de çok hızlı bir şekilde benimsediği QR kod işlemlerinin kullanımı her geçen gün artmaya devam ediyor. Mükemmel bir müşteri deneyimi sunma vizyonuyla gerçekleştirdiğimiz bu çalışmaların uluslararası arenada da takdirle karşılanmasından dolayı mutluluk duyuyoruz.”  

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)