BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi'ye 3 ödül birden----

Yapı Kredi'ye 3 ödül birden

Yapı Kredi'ye 3 ödül birden
25 Nisan 2013 - 16:08 www.finansgundem.com

Yapı Kredi Bankacılık Akademisi, eğitim ve gelişim alanındaki saygın kuruluşlardan CorpU tarafından 3 ödüle layık görüldü.

Banka'dan yapılan açıklamaya göre, 6 kategoride verilen 14. CorpU Öğrenmede Mükemmellik ve Yaratıcılık Ödülleri kapsamında Yapı Kredi Bankacılık Akademisi "Ölçümleme", "Yönetici Geliştirme" ile "Eğitim ve Gelişim Faaliyetlerinin Kurum Stratejilerine Paralelliği" kategorilerinde ödül aldı. 
14. CorpU Öğrenmede Mükemmellik ve Yaratıcılık Ödülleri, Pennsylvania Üniversitesinin tarihi Arkeoloji ve Antropoloji Müzesi'nde gerçekleştirilen 14. Global Liderlik Kongresi kapsamında düzenlenen özel galada sahiplerini buldu.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi İnsan Kaynakları ve Organizasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cihangir Kavuncu, Türkiye'nin en kapsamlı kurumsal üniversitelerinden Yapı Kredi Bankacılık Akademisi'nin kurumsal eğitim ve gelişim alanındaki inovatif çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.
Kavuncu, şunları kaydetti:
"Ödüllerimiz, Yapı Kredi Bankacılık Akademisi'nin kurum çalışanlarının sürekli gelişimine verdiği desteğin uluslararası arenada da takdir edildiğini gösteriyor. Ekibimizin yaratıcı gücünü ve stratejilerimize uygun çözümler sunma konusundaki becerisini ortaya koyuyor. 2011 yılında eğitim alanındaki vizyonumuzu yurt ışına taşıyarak Azerbaycan'da da Yapı Kredi Bankacılık Akademisi eğitimlerine başladık. Hem Türkiye hem de Azerbaycan'da sektörümüzün gelişimine katkı sağlayacak donanımlı insan kaynağı yetiştirilmesine katkıda bulunmayı sürdüreceğiz."
CorpU Üst Yöneticisi (CEO) Alan Todd ise Yapı Kredi Bankacılık Akademisi'ni kurumsal öğrenme ve yetenek yönetimi uygulamalarındaki inovatif çalışmalarından dolayı kutladı.
CorpU Öğrenmede Mükemmellik ve Yaratıcılık Ödülleri
Bu arada, CorpU Öğrenmede Mükemmellik ve Yaratıcılık Ödülleri; Kurum Stratejileriyle Paralellik, İş Birliği, Markalaşma, Lansman, Liderlik Gelişimi, Eğitim Teknolojileri ve Ölçümleme gibi konularda iş ve çalışan performansını artıran kurumsal üniversiteler, kar amacı gütmeyen organizasyonlar ve kamu kuruluşlarına veriliyor.
Ödül başvuruları, Coca-Cola, Konica Minolta Mars ve Microsoft gibi konularında uzman ve bağımsız jüri üyeleri tarafından her kategori için belirlenmiş kriterlere göre değerlendiriliyor.1
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)