BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi’nin yeni podcast kanalı “Sürdürülebilirliği Konuşalım” yayında!----

Yapı Kredi’nin yeni podcast kanalı “Sürdürülebilirliği Konuşalım” yayında!

Yapı Kredi’nin yeni podcast kanalı  “Sürdürülebilirliği Konuşalım” yayında!
09 Mayıs 2021 - 15:34 www.finansgundem.com

Programlarla iş dünyasından KOBİ’lere girişimcilerden üniversite öğrencilerine son tüketiciden beyaz yakalı profesyonellere geniş bir kitleye sürdürülebilirlik konusunda fayda sağlayacak bilgilerin paylaşılması hedefleniyor.

Yapı Kredi, yeni podcast kanalı “Sürdürülebilirliği Konuşalım” ile dinamik ve kolay anlaşılır bir üslupla hayatın içinden sürdürülebilirlik ipuçlarını dinleyicileriyle buluşturuyor. Haftalık olarak yayınlanacak programlarla iş dünyasından KOBİ’lere girişimcilerden üniversite öğrencilerine son tüketiciden beyaz yakalı profesyonellere geniş bir kitleye sürdürülebilirlik konusunda fayda sağlayacak bilgilerin paylaşılması hedefleniyor.

İlk bölüm yayında: 4 Soruda Sürdürülebilirlik

“Sürdürülebilirliği Konuşalım” kanalının ilk bölümü “4 Soruda Sürdürülebilirlik” içeriğinde  “Sürdürülebilirlik nedir?”, “Sürdürülebilirlik kavramı ne zaman hayatımıza girdi?”, “Sürdürülebilirliğin bileşenleri nedir?” ve “Hangi sebepler sürdürülebilirlik kavramının önemini ortaya koymaktadır?” soruları yanıtlanırken, pek çok ülkenin sürdürülebilir bir gelecek için yeni politikalar geliştirdiğine dikkat çekiliyor, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’ndan söz ediliyor.

Ayrıca, YouTube ve Facebook üzerinden canlı olarak yayınlanan ve Yekta Kopan’ın moderatörlüğünde sürdürülebilirliğin önemi ve sürdürülebilir kalkınmanın yarattığı dönüşümün mercek altına alındığı “Sürdürülebilirlik Sohbetleri” serisi de ‘‘Sürdürülebilirliği Konuşalım’’ podcast kanalında dileyicilerle buluşuyor.

Sürdürülebilirlik konusunda eğlenceli ve faydalı içerikler sunmayı amaçlayan Yapı Kredi’nin “Sürdürülebilirliği Konuşalım” podcast kanalı; Spotify, Apple Podcasts ve Google Podcasts platformlarından dinlenebiliyor.

Yapı Kredi'nin ekonomiyi konuşalım podcast kanalı yayında!

Kripto varlık platformlarına Yapı Kredi Mobil’den para transferi

Yapı Kredi'den ekonomiye ilk çeyrekte 421,5 milyar TL'lik kaynak

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)