BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi’nin sürdürülebilirlik sohbetleri serisi devam ediyor!----

Yapı Kredi’nin sürdürülebilirlik sohbetleri serisi devam ediyor!

Yapı Kredi’nin sürdürülebilirlik sohbetleri serisi devam ediyor!
08 Haziran 2021 - 16:10 www.finansgundem.com

Yekta Kopan’ın moderatörlüğünü yürüttüğü serinin sürdürülebilirlikte iş dünyasının değişen rolünün konuşulacağı yeni bölümünün konuğu Koç Holding Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörü Oya Ünlü Kızıl olacak.

Sürdürülebilirliğin önemi ve sürdürülebilir kalkınmanın yarattığı dönüşümün mercek altına alındığı “Sürdürülebilirlik Sohbetleri” serisi Yapı Kredi’nin YouTube ve Facebook sayfalarında canlı olarak yayınlanmaya başladı. Yekta Kopan’ın moderatörlüğünü yürüttüğü serinin sürdürülebilirlikte iş dünyasının değişen rolünün konuşulacağı yeni bölümünün konuğu Koç Holding Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörü Oya Ünlü Kızıl olacak.

9 Haziran Çarşamba akşamı saat 21.00’de gerçekleşecek programda sürdürülebilirlik konusunda iş dünyasının değişen rolü ve dünyada sürdürülebilirlik alanında yeni yaklaşımlar başta olmak üzere Koç Topluluğu’nun çalışmalarına yer verilecek.

Serinin ilk bölümüne Yapı Kredi Kurumsal İletişim Direktörü Arda Öztaşkın ve UNDP Türkiye İletişim Bölüm Başkanı Faik Uyanık konuk olmuştu. Yayında sürdürülebilir bir dünyaya doğru yolculukta kurumların sorumlulukları ele alındı. Sürdürülebilirliğin iş dünyasına etkisini merkeze alan etkinlik serisi, başarı hikâyeleri ve iyi uygulama örnekleriyle sürdürülebilir kalkınmanın yarattığı dönüşümü masaya yatırıyor.

Yapı Kredi’nin sürdürülebilirlik konusunda harekete geçen bir iş dünyası oluşturmak hedefiyle hayata geçirdiği “Sürdürülebilirlik Sohbetleri” serisi YouTube ve Facebook’un yanı sıra bankanın “Sürdürülebilirliği Konuşalım” podcast kanalından da dinleyicilerle buluşuyor. Sürdürülebilirlik konusunda eğlenceli ve faydalı içerikler sunmayı amaçlayan “Sürdürülebilirliği Konuşalım” podcast kanalı; Spotify, Apple Podcasts ve Google Podcasts platformlarından dinlenebiliyor.

Etkinliği izlemek için:

Yapı Kredi Facebook - https://www.facebook.com/YapiKredi

Yapı Kredi Youtube - https://www.youtube.com/user/YapiKrediTV/

Yapı Kredi’nin yeni podcast kanalı “Sürdürülebilirliği Konuşalım” yayında!

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)