BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi’nin sınırları kaldıran teknolojileri dünya çapında tescillendi!----

Yapı Kredi’nin sınırları kaldıran teknolojileri dünya çapında tescillendi!

Yapı Kredi’nin sınırları kaldıran teknolojileri dünya çapında tescillendi!
04 Mart 2021 - 11:52 www.finansgundem.com

Yapı Kredi, dünyanın en saygın ödül organizasyonlarından olan Uluslararası Stevie Ödülleri tarafından 5 gümüş, 2 bronz olmak üzere toplamda 7 ödüle layık görüldü.

Türkiye’nin dijital bankası Yapı Kredi, bankacılık sektörüne kattığı yeniliklerini ve sınırları kaldıran hizmetlerini uluslararası arenada tescillemeyi sürdürüyor. Yapı Kredi, dünyanın en saygın ödül organizasyonlarından olan Uluslararası Stevie Ödülleri tarafından 5 gümüş, 2 bronz olmak üzere toplamda 7 ödüle layık görüldü.

Sınırları kaldıran banka unvanını pekiştiren ödüller

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, “Yapı Kredi olarak insan odaklı çalışmalarımızı bankacılığın her alanına entegre ederken, bankacılık sektörünün geleceğini düşünerek hareket ediyoruz. Hayata geçirdiğimiz zamanın ötesindeki yeniliklerimiz sayesinde pandemi döneminde de müşterilerimizin hayatındaki sınırları kaldırmaya hız kesmeden devam ettik. ve Yapı Kredi olarak, uluslararası arenada Türk bankacılık sektörünü temsil etmekten ötürü çok gururluyuz. Dünyanın en saygın ödül organizasyonlarından olan Uluslararası Stevie Ödülleri’nden aldığımız ödüller bize gelecekteki çalışmalarımız için de motivasyon sağlıyor. Kurulduğumuz günden bu yana yenilikçi ruhumuzla ilklerin bankası olma unvanını koruyarak çalışmalarımıza devam ediyor ve müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Gelecekte de insanı odağına alan çalışmalarımızla dijital bankacılıktaki öncü konumumuzu koruyacağız” dedi.

Banka, Stevie Ödülleri’nde, 2020 yılındaki yüksek satış performansı ve hizmetleriyle “Yılın Çağrı Merkezi”, pandemi sürecinde çalışanlar ve müşteriler için alınan aksiyonlarla “Pandemi Döneminde En Değerli Toplumsal Katkı”, WhatsApp ve video bankacılığın büyümesi ile “Müşteri Hizmetlerinde İnovasyon Ödülü”, kalite ve müşteri memnuniyeti çalışmaları ile “En İyi Müşteri Memnuniyeti Uygulaması”, müşteri analitiği kullanımı ile “Müşteri İçgörüsünün En İyi Kullanımı” kategorilerinde Gümüş Stevie’ye layık görüldü. EVAM ve akıllı satış programları ile “Yılın Satış Programı”, şikayet yönetiminde yapay zeka kullanımı ile “Teknolojinin En İyi Kullanımı” kategorilerinde Bronz Stevie kazandı.

Yapı Kredi yedinci kez ‘Dış Ticaret Finansmanı’nda sektör lideri seçildi

Yapı Kredi müşterilerine Ideasoft iş birliği ile ‘e-ticaret paketi’

Yapı Kredi'den iklim alanında önemli adım

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)