BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi’nin hayatı kolaylaştıran teknolojileri dünya çapında tescillendi!----

Yapı Kredi’nin hayatı kolaylaştıran teknolojileri dünya çapında tescillendi!

Yapı Kredi’nin hayatı kolaylaştıran teknolojileri dünya çapında tescillendi!
18 Eylül 2020 - 13:49 www.finansgundem.com

Stevie International Awards’tan Yapı Kredi’ye 7’si altın, 5’i gümüş, 7’si bronz, toplam 19 ödül…

Türkiye’nin dijital bankası Yapı Kredi, pandemi sürecinde sağladığı müşteri odaklı sınırları kaldıran çözümlerle dünyanın en saygın ödül organizasyonlarından International Stevie tarafından 7 altın, 5 gümüş, 7 bronz olmak üzere toplamda 19 ödüle layık görüldü.

"Hayatı kolaylaştıran teknolojilerimiz dünya çapında da tescillendi!"

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, “Dünyayı ve ülkemizi etkileyen pandemi döneminde de dijital bankacılık alanında uluslararası arenada aldığımız ödüllerle Türkiye’nin dijital bankası unvanımızı daha da güçlendiriyoruz. Yenilikçi ruhumuzla, bankacılığın her alanında sınırları kaldıran deneyimlere imza atıyoruz. Zamanın önümüze getirdiği farklı ihtiyaçlara, zamanın ötesinde çözümler üretiyoruz. Son olarak dünyanın en saygın iş dünyası ödül organizasyonlarından biri olan Stevie International Awards’ta elde ettiğimiz büyük başarı, bu alandaki çalışmalarımızı taçlandırmış oldu. Müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak adına geliştirdiğimiz teknolojilerimiz dünya çapında da tescillendi. Bundan sonra da her zaman olduğu gibi var gücümüzle çalışmaya, hayata geçirdiğimiz hizmetlerle müşterilerimizin önündeki sınırları kaldırmaya devam edeceğiz” dedi.

Banka Stevie Ödülleri'nde, Yapı Kredi Mobil ile “En İyi Kullanıcı Deneyimi”, “İşletme & Kurum”, IBAN Okuma ve Hikayeler ile iki kere “Deneysel & Yenilik”, Video Bankacılık ile “Entegre Mobil Deneyimi” ve “Ödeme Çözümleri” kategorilerinde Altın Stevie elde etti. Koronavirüs (Covid-19) pandemisi sürecinde Yapı Kredi Mobil üzerinden sunulan temassız nakit çekim ve ödeme sistemleri ise “En Değerli Ürün” kategorisinde Gümüş Stevie’ye layık görüldü. Ayrıca Yapı Kredi Mobil, Mobil Onay ile “Entegre Mobil Deneyimi kategorisinde de Gümüş Stevie elde ederken “Finansal Hizmetler/ Bankacılık” ve Mobil Onay ile “En İyi Finansal Hizmetler” kategorilerinde Bronz Stevie’nin sahibi oldu. Akıllı Alışveriş Arkadaşı World Mobil ise “Pazarlama Uygulaması” kategorisinde Gümüş Stevie’ye layık görüldü.

Öte yandan Yapı Kredi, Master Chatbot ile “Yapay Zeka / Makine Öğrenimi Çözümleri” kategorisinde,  Kart Takibi özelliği ile “En İyi Tüketici Hizmetleri” kategorisinde ve Video Bankacılık ile “Kimlik Doğrulama ve Erişim Güvenliği” kategorisinde Bronz Stevie elde etti.

Yapıkredi.com.tr ise “En İyi Anasayfa” ile Altın Stevie, “Bankacılık” ve “En İyi Kullanıcı Arayüzü” alanlarında ise Gümüş Stevie ödüllerinin sahibi olurken “Finansal Hizmetler” ve “En İyi Kullanıcı Deneyimi” kategorilerinde Bronz Stevie kazandı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)