BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi'den yeni hizmet----

Yapı Kredi'den yeni hizmet

Yapı Kredi'den yeni hizmet
22 Haziran 2021 - 12:03 www.finansgundem.com

Yapı Kredi, gelen swift havale takip hizmetini başlattı

Türkiye’nin sınırları kaldıran bankası Yapı Kredi, SWIFT tarafından geliştirilen ‘Gelen Swift Havale Takip’ (Inbound Tracking) hizmetini müşterilerine sunmaya başladı. Böylece Yapı Kredi, global SWIFT üyesi bankalar arasında bu hizmeti müşterilerine sunan öncü bankalardan biri oldu.  Gelen SWIFT Havale Takip (Inbound Tracking) hizmeti sayesinde Yapı Kredi müşterileri, hesaplarına gelecek olan SWIFT para transferlerini havale gönderici bankadan çıktığı andan, kendilerine ulaşana kadar tüm süreçleri tanımlı e-posta adreslerine gönderilen bilgilendirme mesajları ile takip edebiliyor. Ayrıca Yapı Kredi müşterileri, bu yenilik sayesinde Yapı Kredi Mobil veya Yapı Kredi İnternet Şubesi’nden Giden SWIFT transferlerinde olduğu gibi Gelen SWIFT transferi işlemlerinin tüm aşamalarını görüntüleyebiliyor.

Standartları belirleyen çalışmalara imza atıyoruz

Yenilikçi bir ruhla bugüne kadar sayısız teknolojiye öncülük ettiklerini ifade eden Yapı Kredi COO’su Cahit Erdoğan, şu değerlendirmede bulundu:

Dijital bankacılık alanında öncü konumumuzla, yeni teknolojileri en kullanışlı ve güncel halleriyle müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. Hayata geçirdiğimiz ürün ve hizmetlerimizle, müşterilerimizin hayatlarındaki sınırları kaldırarak ihtiyaç duydukları her alanda yanlarında oluyoruz. Bu kapsamda ‘Gelen SWIFT Havale Takip’ hizmetini dünyada müşterileriyle buluşturan ilk bankalar arasında bulunmaktan oldukça gururluyuz. Kurum kimliğimizin önemli bir parçası olan yenilikçi ruhumuzla, müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran zamanının ötesindeki uygulamaları hayata geçirmeyi sürdüreceğiz. Önümüzdeki dönemde de dijital bankacılık alanında sınırları kaldırmaya ve standartları belirleyen çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)