BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi’den ihracatçı müşterilerine özel yenilik----

Yapı Kredi’den ihracatçı müşterilerine özel yenilik

Yapı Kredi’den ihracatçı müşterilerine özel yenilik
04 Ocak 2021 - 12:10 www.finansgundem.com

Yapı Kredi, müşterilerinin hayatını kolaylaştıran ve sınırları kaldıran çözümlerine bir yenisini daha ekledi.

Yapı Kredi müşterisi olan ihracatçı firmalar, artık banka şubesine gitmeden İhracat Bedeli Kabul Belgesi (İBKB) işlemlerini Yapı Kredi İnternet Şubesi üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyor.

Ayrıca Yapı Kredi müşterileri, Yapı Kredi İnternet Şubesi üzerinden Ticaret Bakanlığı GÜVAS sistemi ile sağlanan entegrasyon sayesinde aracı bankası Yapı Kredi olan İhracat Gümrük Beyannamelerini ve ihracat taahhüt raporlandırma işlemlerini de yapabiliyor. Ek olarak müşteriler, İhracat Gümrük Beyannamelerine ait DAB / İBKB işlem raporlarını hızlı ve kolay bir şekilde edinebiliyor.

İhracat Bedeli Kabul Belgesi işlemleri dijitale taşınıyor

Tüm segmentlerde müşteri memnuniyetini esas alan dijital çözümlere öncelik verdiklerini belirten Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Erhan Adalı, “Yapı Kredi olarak dijital bankacılık alanında müşterilerimize farklı kanallar üzerinden sunduğumuz nakit yönetimi ve dış ticaret ürün ve hizmet çözümlerimizle sektörde öncü ve güçlü bir konumda bulunuyoruz. Bu alanda tahsilat ve ödeme çözümlerimizin yanı sıra dış ticaret işlemleri için sunduğumuz dijital bankacılık ürünlerimize bir yenisini daha ekledik. İhracatçı firmalarımız zaman ve mekândan bağımsız olarak kolay ve hızlı şekilde şubeye gitmeden İhracat Bedeli Kabul Belgesi (İBKB) işlemlerini İnternet Şubesi üzerinden gerçekleştirebilmelerini sağlayan hizmetimizi müşterilerimize sunmaya başladık” dedi.

Korona virüs (Kovid-19) salgını süresince de dijital bankacılığın sağladığı kolaylıkları müşterileriyle buluşturmayı sürdürdüklerini vurgulayan Adalı, şu sözleri söyledi: “Ülke ekonomisine can veren farklı ölçeklerdeki tüm firmaların ihtiyaç duydukları her alanda ürün ve çözüm önerilerimizle her zaman yanlarında oluyoruz. Yapı Kredi olarak işletmelerimizin hayatlarını kolaylaştırarak önlerindeki sınırları kaldırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

Yapı Kredi'ye 'Türkiye'nin En İyi Özel Bankacılık' ödülü

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Arif İskenderoğlu06 Ocak 2021 23:35

    Mesela  kendisine gönderilen (daha önceki çalıştığı kurumda) bir hediye vardı. O hediyeyi gönderen kişi seni o görevden beln aldırttırdım demişti bir gün , Ankara'da.