BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi'den gençlere özel banka kartı----

Yapı Kredi'den gençlere özel banka kartı

Yapı Kredi'den gençlere özel banka kartı
06 Mayıs 2014 - 10:46 www.finansgundem.com

Yapı Kredi, özellikle genç nüfusun bankacılık işlemlerine dijital kanallardan kolayca ulaşımını hedefleyen yeni bir banka kartı çıkardı

Yapı Kredi, özellikle genç nüfusun bankacılık işlemlerine dijital kanallardan kolayca ulaşımını hedefleyen ürün gamı geniş yeni bir banka kartı çıkardı. Yapı Kredi'nin bir dizi bankacılık hizmetini tek platformda sunmayı ve bankacılık hizmetlerinden şubeye gitmeden mobil internet kanallarını kullanarak yararlanmayı hedefleyen banka kartı, İtalyanca ve İspanyolca başta olmak üzere birçok dilde yeni anlamına gelen NUVO ismini taşıyor. Temel bankacılık ihtiyaçlarını, hızlı ve kolay şekilde karşılamaya yönelik yeni nesil bankacılık platformu olarak adlandırılan NUVO'yu Yapı Kredi özellikle, çalışan gençler, üniversite öğrencileri ve teknolojiyi hayatının her alanında kullanmayı tercih edenler için tasarladığını duyurdu.

HEDEF BU YIL 300 BİN,BEŞ YIL SONRA DA BİR MİLYON KULLANICI

Yapı Kredi Perakende Bankacılık Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Nazan Somer Özelgin, NUVO'yu dijital dünyadan ilham alarak ve Yapı Kredi'nin stratejik hedeflerine uygun olarak bir yıllık bir çalışmanın sonucunda geliştirdiklerini belirterek, çoğunluğu yeni müşteri olmak üzere bu yılın sonuna kadar 300 bin,beş yılda da 1 milyon kullanıcıya ulaştırmayı hedeflediklerini söyledi. Özelgin, tasarrufu teşvik amacıyla NUVO kart kullanıcılarına vadeli mevduatlarında daha yüksek faiz uygulayacaklarını, ayrıca hesap işletim ücreti yanı sıra EFT ve havale ücreti de alınmayacağını hatırlattı.

NUVO'nun tanıtımı dolayısıyla düzenlenen basın toplantısının açılışında kısa bir konuşma yapan Yapı Kredi CEO'su Faik Açıkalın, 70 yıldır sektörü şekillendiren pek çok yeniliğe imza attıklarını belirterek "Müşteri odaklı bankacılık anlayışımızla altına imza attığımız yeniliklere bugün bir başkasını ekliyoruz. Geçmişte olduğu gibi bugün de yenilikçi bankacılık anlayışımız bizi rakiplerimizden farklılaştıran en önemli özelliğimiz olmayı sürdürüyor. 70 yıl boyunca her yeni neslin bankası olmayı nasıl başardıysak, bugün de dijital çağın gerektirdiği dönüşüme yepyeni bir anlayış getirerek öncülük etmeye hazırlanıyoruz"dedi.



"TAM SENLİK BANKA"

Toplantıda NUVO hakkında ayrıntılı bilgi veren Yapı Kredi Perakende Bankacılık Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Nazan Somer Özelgin, NUVO'nun temel bankacılık işlemlerini çok daha hızlı, formalitesiz ve avantajlı biçimde gerçekleştirme fırsatı sunduğunu, kendi internet sitesi ve mobil kanalları üzerinden hizmetlerini sunacak olan NUVO'ya şubeye gitmeye gerek kalmadan sadece internet ve mobil üzerinden başvuru yaparak anında üye olunabileceğini söyledi. Özelgin, NUVO'nun yalın, basit olması ve ürün gamının geniş olmasıyla benzerlerinden ayrıştığını vurgulayarak.

"YALIN VE KOLAY"

Yeni nesil için online olmanın temel bir ihtiyaç olduğunu söyleyen Nazan Somer Özelgin, NUVO'yu "Tam Senlik Banka"sloganıyla pazara sunduklarını,NUVO'nun yalın,kolay ve temel bankacılık ihtiyaçlarına yanıt veren bir ürün olduğunu ifade etti. Özelgin, "Hayatı çok hızlı yaşadıkları için gençlerin hızlarına ayak uydurmak son derece önemli. Yeni neslin dünyasında var olmak için onların beklenti ve ihtiyaçlarına uygun çözümler bulmak şart. Dijital kuşağın etkileyeceği ve değiştireceği en önemli alanların başında şüphesiz bankacılık sektörü geliyor. Yapı Kredi olarak bizler de bu değişime en hızlı adapte olan kurumlardan biriyiz. Türkiye'de gençlere yönelik ilk bankacılık hizmet ve ürünlerini sunan Banka olarak bu alandaki öncü konumumuzu NUVO ile sürdürüyoruz. Onları anlayan, onların diliyle konuşan bir banka olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

"TEK PLATFORMDA TOPLADIK"

NUVO'nun Türkiye'deki en zengin yeni nesil bankacılık platformu olduğunu belirten Özelgin şu görüşleri ifade etti:

"NUVO ile sektörümüze yeni bir soluk getirmekten dolayı mutlululuk duyuyoruz. NUVO'da müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırarak temel bankacılık ihtiyaçlarını şubeye gitmelerine gerek kalmaksızın bir bütün olarak karşılamayı hedefledik. NUVO ile sektörde müşteriye sunulan farklı servis modellerini, kanal deneyimlerini ve ürün tekliflerini tek platformda topladık. Webden, cepten, tabletten yani istediğiniz kanaldan ulaşılabilen NUVO'da para transferlerinden, birikimleri yönetmeye, kredi ihtiyaçlarından, avantajlı alışverişlere kadar tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabiliyorsunuz. Bu yeni platformumuz ile yıl sonuna kadar 300 bin adet, 5 yılda ise 1 milyon aktif NUVO müşterisi hedefliyoruz."

NUVO'NUN ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ

Nazan Somer Özelgin'in verdiği bilgiye göre NUVO'nun öne çıkan özellikleri şöyle:

-Banka şubesine gitmeden NUVO kartına sahip olunabilecek.

-Mobil ve internet bankacılığı kanalları üzerinden vadeli hesaptan bireysel ihtiyaç kredisine, fatura ödemelerinden en sık kullanılan temel birikim araçlarına kadar tüm temel bankacılık ihtiyaçları karşılanabilecek.

-NUVO Mobil veya NUVO İnternet Bankacılığı kanallarından alınan başvurular Türkiye'nin neresinde olursa olsun, kapıya kadar verilen hizmetle kolayca tamamlanacak..

-NUVO'da hesap işletim ücretinin yanı sıra EFT ve havale ücretleri de alınmayacak.

-NUVO'da müşteriler e-mevduat faiz oranından faydalanacak.

-Şubeye gelmeden ihtiyaç kredisi kullanılabilecek.

-NUVO, World'ün sunduğu fırsatlara ek olarak kişiye özel kampanyalar ve marka işbirlikleriyle alışverişlerde ayrıcalıklı indirim fırsatlarından yararlanılabilecek.

-NUVO kullanıcıları kendileri için sosyal medyaya özel düzenlenen kampanyalardan faydalanabilecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)