BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi’den deprem bölgesindeki müşterilerine destek----

Yapı Kredi’den deprem bölgesindeki müşterilerine destek

Yapı Kredi’den deprem bölgesindeki müşterilerine destek
27 Ocak 2020 - 19:11 www.finansgundem.com

Yapı Kredi, Elazığ ve çevresinde depremden etkilenen tüm müşterilerini desteklemek amacıyla, tüm kredi ve kredi kartı ödemelerini 3 ay boyunca erteleme kararı aldı.

Kurumdan yapılan açıklamaya göre, Yapı Kredi deprem bölgesindeki şubelerine bağlı tüm Bireysel, KOBİ, İşletme ve Ticari müşterilerinin kredi ve kredi kartı ödemelerini 3 ay faizsiz erteleyecek. Bölgedeki müşterilerinin ortak ATM işlemlerinden de 3 ay boyunca herhangi bir ücret tahsil etmeyecek.

Bölgede şubeleriyle kesintisiz hizmet vermeyi sürdüren Yapı Kredi’nin, ayrıca depremin hemen ardından bölgeye yönlendirdiği mobil şubesini de destek amaçlı müşterilerinin hizmetine sunduğu belirtildi.

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Elazig magdur27 Ocak 2020 22:37

    Hani nerde diger bankalar; halkbank, ziraat, qnbfinans, garanti, deniz...... nerdesiniz acaba, ustelik milletin aklina bile gelmeyen odemelere faiz bindirip, o sekilde talep ederken utanmayacak misiniz? Yaziklar olsun bu konuda calisma yapmayanlara.