BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi'den Avrupa'nın zirvesine gitti----

Yapı Kredi'den Avrupa'nın zirvesine gitti

Yapı Kredi'den Avrupa'nın zirvesine gitti
12 Kasım 2014 - 17:39 www.finansgundem.com

Yapı Kredi Genel Müdür Vekili Carlo Vivaldi, Orta & Doğu Avrupa Bölümü Başkanı olarak atandı

UniCredit Yönetim Kurulu’nun son toplantısında, halen Yapı Kredi'de Genel Müdür Vekili olarak görev yapan Carlo Vivaldi'nin, 16 Şubat 2015 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Orta & Doğu Avrupa (CEE) Bölümü Başkanı olarak atanması kararlaştırıldı. Vivaldi, görevi geçtiğimiz Ağustos ayında UniCredit Grup Genel Müdür Vekili ve Kurumsal & Yatırım Bankacılığı (CIB) Bölümü Başkanı olarak atanan Gianni Franco Papa’dan devralacak.
 
Yönetim Kurulu kararının ardından, UniCredit CEO'su  Federico Ghizzoni, “Yönetim Kurulumuzun bugün aldığı atama kararı, Yönetici Geliştirme Planı’nın (EDP) sonuçlarına ve ilişkili yedekleme planlamasına da uygun. Bu karar aynı zamanda uluslararası deneyimlerin de yardımıyla grup içinde yetişmiş şirket içi yetenekler geliştirme ve üst düzey yönetici yetiştirmeye teşvik etme başarımızı da ortaya koyuyor” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)