BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi’den 3 ay ertelemeli kredi kampanyası----

Yapı Kredi’den 3 ay ertelemeli kredi kampanyası

Yapı Kredi’den 3 ay ertelemeli kredi kampanyası
10 Aralık 2020 - 10:54 www.finansgundem.com

Pandemi döneminde de müşterilerinin değişen ihtiyaçlarını anlayarak bu doğrultuda ürün ve hizmetler geliştiren banka “3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi” kampanyası ile yılbaşı döneminde de müşterilerinin yanında oluyor.

Yapı Kredi, yeni yılın gelişiyle birlikte artan ihtiyaç harcamalarında müşterilerinin hayatlarındaki sınırları kaldırmaya devam ediyor. Pandemi döneminde de müşterilerinin değişen ihtiyaçlarını anlayarak bu doğrultuda ürün ve hizmetler geliştiren banka “3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi” kampanyası ile yılbaşı döneminde de müşterilerinin yanında oluyor. Kampanya ile Yapı Kredi müşterileri, kullandıkları bireysel ihtiyaç kredisinin ödemelerini 3 aya kadar erteleyebiliyor.

Kampanyaya katılmak isteyen Yapı Kredi müşterileri başvurularını evden çıkmadan Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Yapı Kredi Mobil veya İnternet Şube kanallarından kampanya giriş ekranında “3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi” kampanyasının seçilmesi yeterli oluyor.

4 bakanlığın 2021 yılı bütçeleri TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi

Elvan: Bankacılık sektöründe döviz açığı yok

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)