BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi World'den yenilik: Dijital kart----

Yapı Kredi World'den yenilik: Dijital kart

Yapı Kredi World'den yenilik: Dijital kart
24 Aralık 2020 - 10:34 www.finansgundem.com

Türkiye’nin dijital bankası Yapı Kredi, sunduğu yeniliklerle hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. Kredi kartı başvurusu yapanlar artık fiziksel kartlarının kendilerine ulaşmasını beklemeden, hemen dijital kartları ile alışveriş yapmaya başlayabilecek.

Yapı Kredi müşterileri, kart başvurularının onaylanmasının hemen ardından, oluşturacakları dijital kartlarına World Mobil, Yapı Kredi Mobil ve İnternet Şubesi üzerinden anında ulaşabilecek, dijital kartlarına tanımlayacakları limiti internet alışverişlerinde ve POS’ta QR kod ile hemen kullanabilecekler. Android işletim sistemli telefonu olan müşterilerimiz ise kartları ile mobil ödeme yapabilecekler. Üstelik, 20 Aralık tarihine kadar dijital kart ile yapılacak internet alışverişlerinde 50 TL Worldpuan ve daha birçok fırsat World Mobil’de müşterilerimizi bekliyor!

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen, “Yapı Kredi olarak kurum kimliğimizin önemli bir parçası olan yenilikçi ruhumuzla, geleceğin bankacılığını bugünden inşa etmeye devam ediyoruz. Türkiye’nin dijital bankası Yapı Kredi olarak, sunduğumuz her yeniliğin insan hayatına dokunan ve değer katan bir boyutta olmasını amaçlıyoruz. Bu kapsamda hayata geçirdiğimiz bu son yenilikle; kredi kartı başvurusunun hemen ardından, müşterilerimizin Yapı Kredi Worldcard’ın ayrıcalıklarla dolu dünyasına hızlı bir giriş yapabilmesini kolay bir hale getirdik. Dijitalleşme çağının getirdiği yeni teknolojilerin sağladığı kolaylıkları ödeme noktasında kullanarak müşteri memnuniyetimizi en üst seviyelere çıkarıyoruz. Önümüzdeki dönemde de sunduğumuz teknolojilerle bankacılık sektörünü ileri taşırken, dijitalin tüm olanaklarını kullanarak kart dünyasının sınırlarını genişletmeye ve müşterilerimize benzersiz bir bankacılık deneyimi yaşatmaya devam edeceğiz.” dedi.

MB’den 3 ödeme şirketine izin

2021 yılında il il trafik sigorta ücretleri

Merkez Bankası’nın kararı bekleniyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)