BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi World'den akıllı alışverişe davet ----

Yapı Kredi World'den akıllı alışverişe davet

Yapı Kredi World'den akıllı alışverişe davet
16 Aralık 2020 - 12:52 www.finansgundem.com

'Dünya Kadar Sade' serisi, Yapı Kredi World'ün dijital platformlarından Instagram @YapiKrediWorld, Youtube @ YapıKredi takip edilebiliyor.

Yapı Kredi World, günümüzde çok daha karmaşık hale gelen aşırı tüketim olgusuna sadeleşmek tek başına bir farkındalık yaratmak, "Dünya Kadar Sade" projesini hayata geçirdi.

Yapı Kredi World'den yapılan açıklamaya göre, Yapı Kredi World, bu projeyle onun alanında sadeleşmenin öneminden bahsederken; Tüketim alışkanlıklarının, hayat stillerinin, zaman yönetiminin gözden geçirmeyi teşvik edin ve bunun için rehberlik sunuyor.

Dünyada, "akıllı alışveriş" kavram ile bilinçsiz çılgın tüketim da duruyor. Tüketicilerde bu konuda farkındalık yaratmayı amaçlayan 'Dünya Kadar Sade' projesi, Belçim Bilgin moderatörlüğünde, alanında uzmanlarda yer alacağı filmlerden oluşuyor.

Evde sadeleşme hayatımızı nasıl etkiler, zamanı sadeleştirmek mümkün mü, akıllı alışveriş nasıl yapılır, takıntılı ve sağlıksız beslenme alışkanlıkları nasıl önlenebilir gibi sorulara uzman eşantiyon cevap arayacak 'Dünya Kadar Sade' serisi, sadeleşme odasının hedef konusunun yeniden inceliyor hedefliyor.

“Dünya Kadar Sade” serisinin ilk bölümü “Ev”, 12 Aralık'ta Yapı Kredi World Instagram hesabından izleyiciler ile buluştu. Evde sadeleşmenin hayatımızdaki ve ideal yaşam alanlarının nasıl olması tartışılması bu, Belçim Bilgin'in konuğu Joint Idea Kurucu Ortağı Markus Lehto oldu.

Yapı Kredi'den 3 ay ertelemeli kredi kampanyası

 

Yapı Kredi Mobil'den istanbulkart'a bakiye yükleme

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)