BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi sınırları kaldırmaya devam ediyor----

Yapı Kredi sınırları kaldırmaya devam ediyor

Yapı Kredi sınırları kaldırmaya devam ediyor
30 Nisan 2021 - 12:20 www.finansgundem.com

Müşterilerinin hayatını kolaylaştıran çözümleriyle dijital bankacılıkta da öncü rol oynayan Yapı Kredi, geleceğin bankacılığını inşa etmeye devam ediyor.

2018 yılında sektörde bir ilke imza atarak 7/24 uzaktan “Görüntülü İşlem Asistanları” ile Yapı Kredi müşterisi olabilme imkanı sağlayan banka, hayata geçirilen regülasyon değişikliğiyle sınırları kaldırmayı sürdürüyor.  

‘‘Hizmette sınır yoktur’’ anlayışıyla müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ettiklerini belirten Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, “Çok uzun yıllardır hayata geçirdiğimiz yeniliklerle geleceğin bankacılığına ışık tutuyoruz. Türkiye’de öncülüğünü yaparak 2018 yılında sunmaya başladığımız ‘Görüntülü İşlem Asistanları’ ile müşteri olma imkanı özellikle temassız işlemlerin hayati önem kazandığı pandemi döneminde müşterilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Şubeye gitmeden Yapı Kredi müşterisi olmak isteyen kullanıcılara sunduğumuz ‘Görüntülü İşlem Asistanları’ aracılığı ile yeni müşteri kazanımımız 2020 yılında yüzde 212 oranında artış gösterdi. Bu öncü yaklaşımımızı dijital altyapı yatırımlarımızla destekleyerek geliştirmeye devam ediyoruz’’ dedi.

Bankacılığın sınırlarını kaldıran yenilik 

1 Mayıs itibariyle yürürlüğe girecek mevzuat değişimiyle de uzaktan müşteri edinimi konusundaki öncülüklerini devam ettireceklerini belirten Doğan, şu değerlendirmede bulundu: 

Yapı Kredi olarak, Görüntülü İşlem Asistanları ile müşteri olma akışını hayata geçirdiğimizde bu dünyayı öngörmüş ve hazırlıklarımızı uçtan uca dijital müşteri edinimine uygun bir şekilde yapmıştık.  Bu düzenlemeyle birlikte, Yapı Kredili olmak isteyen kullanıcılara uçtan uca dijital bir deneyim sunmanın yanında bu deneyimi en kullanışlı, hızlı ve güvenli şekilde ulaştırmak için bir akış tasarladık. Ayrıca bu hizmetimizle, üst seviye güvenli bir altyapı sağlarken müşteri deneyiminden de ödün vermemek adına birçok teknolojiden yararlandık. Akış içerisinde NFC (Yakın Alan İletişimi), OCR (Optik Karakter Tanımlama) ve yapay zeka destekli fotoğraftan biyometrik tanıma teknolojileri ile kullanıcıların kimlik doğrulamalarını kolay, hızlı ve kesintisiz şekilde gerçekleştiriyoruz. Sistemlerimizle birlikte bu yeniliğe tam anlamıyla hazırız.

Yapı Kredi müşterisi olmak isteyen kullanıcılar, Yapı Kredi Mobil üzerinden “Görüntülü İşlem Asistanları” ile banka müşterisi olabiliyor. Daha önce yönetmelik gereği “Müşteri Beyan Formu”nu kurye aracılığıyla imzalayan kullanıcılar, yapılan mevzuat değişikliğiyle birlikte onayını dijital ortamdan verebiliyor ve Yapı Kredi Mobil üzerinden uçtan uca dijital bir süreç üzerinden Yapı Kredi müşterisi olabiliyor. Başvuru formunun doldurulması sonrasında, telefonlarından 7/24 ‘Görüntülü İşlem Asistanları’ ile yüz yüze görüşme başlatabilen kullanıcılar, hiçbir ek belgeye gerek olmaksızın hesap açılış işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)