BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringYapı Kredi Portföy Yönetim'ine not!----

Yapı Kredi Portföy Yönetim'ine not!

Yapı Kredi Portföy Yönetim'ine not!
07 Mayıs 2015 - 16:22 www.finansgundem.com

Fitch, Yapı Kredi Portföy Yönetim'nin notunu teyit etti

Fitch Ratings, Yapı Kredi Portföy Yönetimi'nin Varlık Yönetici Notunu'nu "Highest Standards-En Yüksek Standard(tur)' olarak teyit  etti. Görünümü 'durağan' olarak korudu.
 
Fitch, notun teyit edilmesinin Yapı Kredi'nin iyi oluşturulmuş, genişleyen yurtiçi şube ağı, çeşitlendirilmiş iş ve müşteri karışımını  yansıttığını belirtti. Fitch, notun Şirket'in güçlü yatırım, risk ve yönetişim çerçevesini, operasyon IT platformunun güncellenmesini  de hesaba kattığını vurguladı.
 
Portföy yönetimi alanında global standartlarda en yüksek  derecelendirmeyi ifade eden Highest Standards’ın 2015 yılında bir kez  daha teyid edilmesi, Yapı Kredi Portföy’ün sektördeki iyi  yapılandırılmış ve genişleyen satış ağının, artarak çeşitlenen hizmet  ve müşteri yapısının bir yansıması olarak değerlendiriliyor. Fitch’in,  söz konusu not için temel aldığı kriterlerin başında şirketin güçlü  yatırım ve risk yönetim alt yapısı, operasyonel ve teknolojik donanımı  ile kaliteli insan kaynağı geliyor.
 
Global standartlarda portföy yönetimi sektörünün en yüksek notuna  sahip ve Türkiye’de uluslararası derecelendirmeye tabi olan tek  portföy yönetimi şirketi olmaktan gurur duyduklarını ifade eden Yapı  Kredi Portföy Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Emir Alpay, “2006 yılından bu yana uzun soluklu çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu çalışmalarımız neticesinde 2013 yılında aldığımız Highest Standards (tur) notunu  geçtiğimiz sene olduğu gibi 2015 yılında da korumaya devam ediyoruz. En yüksek notu ifade eden derecemizi sürdürmemiz, attığımız adımların kalıcılığını ve sağlamlığını bir kez daha göstermiş oldu“ dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)