BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi Portföy ve FODER'den 'Bütçesini bilen çocuklar' eğitimi----

Yapı Kredi Portföy ve FODER'den 'Bütçesini bilen çocuklar' eğitimi

Yapı Kredi Portföy ve FODER'den 'Bütçesini bilen çocuklar' eğitimi
16 Haziran 2019 - 18:14 www.finansgundem.com

Yapı Kredi Portföy, Finansal Okuryazarlık ve Erişim Derneği (FODER) iş birliği ile yaklaşık 250 çocuğa kendi çalışanlarıyla birlikte “Bütçesini Bilen Çocuklar” eğitimi verdi.

FODER’in Beşiktaş Orgeneral Kamil Güzey İlkokulu’nda düzenlediği eğitimde miniklerle buluşan Yapı Kredi Portföy, böylelikle FODER’in projelerinde aktif olarak görev alan ilk portföy yönetim şirketi oldu.

Finansal okuryazarlık eğitimine erken yaşta başlamanın önemine dikkat çeken Yapı Kredi Portföy Genel Müdürü Emir Alpay, şu değerlendirmede bulundu:

“Sürdürülebilir kalkınma için ülkemizde finansal okuryazarlık seviyesinin artırılması büyük önem taşıyor. Bu doğrultuda para yönetiminde bilgiye dayanarak etkili karar verme becerisinin erken yaşlarda edinilecek alışkanlıklarla kazanılacağını düşünüyoruz. Dolayısıyla bizler gibi finans sektöründe faaliyet gösteren kurumların ve bu kurumlarda çalışan profesyonellerin çocuklara ve gençlere verilecek finansal okuryazarlık eğitimlerini gönüllü olarak desteklemelerini değerli buluyoruz. Yapı Kredi Portföy olarak bütçesini bilinçli yöneterek tasarruf yapabilen gelecek kuşakların yetişmesine katkı sağlama hedefiyle FODER ile el ele verdik. Bir üyesi olduğumuz FODER’in projelerinde çalışanlarıyla birlikte aktif olarak görev alan ilk portföy yönetim şirketi olmaktan mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki dönemde de bu işin profesyonelleri olarak FODER’le birlikte yeni projeler üretmeyi planlıyoruz.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)