BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi müşterilerine özel avantajlar----

Yapı Kredi müşterilerine özel avantajlar

Yapı Kredi müşterilerine özel avantajlar
16 Kasım 2021 - 13:00 www.finansgundem.com

Yapı Kredi müşterilerine Avıs Filo’da özel avantajlar

Yapı Kredi, Avis Filo ile yaptığı iş birliği kapsamında müşterilerine uzun dönem araç kiralamada indirim avantajı sunuyor. Firmasına uygun araç ihtiyacını, Türkiye’nin ilk ve en büyük operasyonel araç kiralama markası olan Avis Filo uzmanlığıyla karşılayan Yapı Kredi müşterileri, ödemelerini Doğrudan Borçlanma Sistemi (DBS) ile yaparak yüzde 10’a varan indirim fırsatından yararlanabiliyor. Yapı Kredi tüzel müşterilerine özel, 12 – 36 ay arası dönemi kapsayan uzun dönem araç kiralamalarında geçerli olan kampanya, 31 Aralık’a kadar sürecek.

Avantajlı iş birlikleriyle müşterilerimizin yanındayız

Müşteri odaklı hizmet modeliyle çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Cahit Erdoğan, konuyla ilgili şu değerlendirmede bulundu: 

Sağladığımız iş birlikleriyle müşterilerimize sınırsız hizmet vererek yeni ayrıcalıklar sunuyoruz. ‘Hizmette Sınır Yoktur’ anlayışımızın sonucu olarak müşterilerimize özel birçok çalışmaya imza atıyoruz. Son olarak Avis Filo ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği sayesinde, müşterilerimize uzun dönem araç kiralamada indirim avantajı sağlıyoruz. Avis Filo’dan karşılanan uzun dönemli araç ihtiyaçlarında, ödemeleri Doğrudan Borçlandırma Sistemi (DBS) ile yapan müşterilerimiz yüzde 10’a varan indirim fırsatından yararlanabiliyor. Yapı Kredi olarak her zaman olduğu gibi önümüzdeki günlerde de farklı alanlarda müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak çözümler sunmaya devam edeceğiz.

Avis Filo markasının temsil edildiği Otokoç Otomotiv’de Araç Kiralamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Eren Gündüz ise konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: 

Yapı Kredi ile farklı alanlarda iş birlikleri geliştirmekten ötürü mutluyuz. Şirket olarak müşterilerimizin yaşadığı deneyimi hep daha iyiye götürmek en büyük hedefimiz. Özel avantajlar sağlamak üzere gerçekleştirdiğimiz iş birlikleri de bunun önemli bir parçası. Avis Filo olarak ihtiyaca uygun çözümlerimizle her zaman müşterilerimizin yanındayız.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)