BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi Mobil’den istanbulkart’a bakiye yükleme imkanı----

Yapı Kredi Mobil’den istanbulkart’a bakiye yükleme imkanı

Yapı Kredi Mobil’den istanbulkart’a bakiye yükleme imkanı
08 Aralık 2020 - 15:11 www.finansgundem.com

Yapı Kredi müşterileri Yapı Kredi Mobil’i kullanarak bireysel kredi kartlarından, World Nakit Dijital ön ödemeli kartlarından veya hesaplarından İstanbulkart’larına hızlı, kolay ve masrafsız bir şekilde yükleme yapabiliyor.

Yapı Kredi, müşterilerinin hayatını kolaylaştıran ve sınırları kaldıran yeniliklerine bir yenisini daha ekledi. Müşteri odaklı hizmet modeliyle bankacılığın sınırlarını kaldıran Yapı Kredi hayata geçirdiği yeniliğiyle, İstanbulkart sahiplerine bakiyeleri bittiğinde Yapı Kredi Mobil’den anında bakiye yükleme imkânı veriyor.

OTOMATİK YÜKLEME TALİMATI VERENE TOPLAMDA 50 TL PUAN HEDİYE!

Yapı Kredi müşterileri Yapı Kredi Mobil’i kullanarak bireysel kredi kartlarından, World Nakit Dijital ön ödemeli kartlarından veya hesaplarından İstanbulkart’larına hızlı, kolay ve masrafsız bir şekilde yükleme yapabiliyor. Üstelik bakiyeleri belirli bir tutarın altına düştüğünde Yapı Kredi kartlarından ya da hesaplarından belirleyecekleri tutara göre otomatik bakiye yükleme talimatı da verebiliyor. Ayrıca Yapı Kredi, otomatik bakiye yükleme talimatı veren kullanıcılara toplamda 50 TL puan hediye ediyor.

2021’in 5 bankacılık ve fintek trendi

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)