BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringYapı Kredi Leasing'den sendikasyon kredisi----

Yapı Kredi Leasing'den sendikasyon kredisi

Yapı Kredi Leasing'den sendikasyon kredisi
31 Ağustos 2015 - 12:23 www.finansgundem.com

Yapı Kredi Leasing, 7 bankanın katılımıyla 106 milyon dolar sendikasyon kredisi sağladı

Yapı Kredi Leasing, 7 bankanın katılımıyla 106 milyon dolar sendikasyon kredisi sağladı. Bank ABC ve HSBC koordinatörlüğünde düzenlenen 2 yıl vadeli kredi, firmaların genel finansman ve makina ekipman ihtiyaçları için kullandırılacak.

Yapı Kredi Leasing Genel Müdürü Özgür Maraş  “Başarılı bir şekilde kapatılan sendikasyon kredisi, leasing yapabilme kapasitemiz, kaliteli varlık yapımız ve tecrübemizin bir sonucu. Aynı zamanda Yapı Kredi Leasing’in kendi alanındaki güvenilirliğinin de teyidi niteliğinde. Sağladığımız sendikasyon kredisiyle müşterilerimizin finansman ihtiyaçlarını karşılayarak ülke ekonomisine katkı sağlayacağız. Önümüzdeki dönemde leasingi daha fazla müşteriyle tanıştıracak ve leasing sektörünün büyümesine destek olacağız” değerlendirmesinde bulundu.
 
Sağlanan sendikasyon kredisinin diğer katılımcı bankaları ise First Gulf Bank PJSC, GarantiBank International N.V, BBK B.S.C., United Arab Bank P.J.S.C.ve HBL İstanbul oldu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)