BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringYapı Kredi Leasing'den rekor büyüme----

Yapı Kredi Leasing'den rekor büyüme

Yapı Kredi Leasing'den rekor büyüme
23 Mart 2011 - 10:47 www.finansgundem.com

Yapı Kredi Leasing, 2010 tarihli mali tablolarında konsolide bazda 112 milyon TL vergi öncesi kâr açıklayarak sektör liderliğini sürdürdü

Bir önceki yıla göre vergi öncesi kârını yüzde 13 oranında arttıran Yapı Kredi Leasing, sektör üzerinde bir performans göstererek yüzde 72 oranında rekor bir büyümeye de imza attı.
Yapı Kredi Leasing’in 2010 performansıyla ilgili değerlendirmede bulunan Yapı Kredi Leasing Genel Müdürü Nurgün Eyüboğlu, geçtiğimiz yıl müşteri ilişkilerinin derinleştirilmesine ve yeni iş modellerine odaklanarak hem büyüme hem de kârlılık açısından sektördeki en güçlü performanslardan birini elde ettiklerini belirtti. Demir-çelik, otomotiv sanayi, petrol, inşaat sektörlerinde başarılı ve büyük projeler gerçekleştirerek şirketin vergi öncesi karını bir önceki yıla göre yüzde 13 oranında arttırmayı başardıklarını kaydeden Eyüboğlu, pazar paylarını yüzde 16’dan yüzde 19,2’ye yükselttiklerini de ekledi.
Eyüboğlu, sözlerine şöyle devam etti: “2010’da Green for Growth Fund, enerji verimliliği projelerine yönelik 20 milyon Euro tutarında uzun vadeli kredi anlaşması imzaladık. KOBI’lerin enerji verimliliği sağlayan yatırımların finansmanında kullandırılan kredi, GGF’in Türk Leasing sektörüne sağladığı ilk kredi olma özelliğini taşıyor. Sağlanan bu kredi uluslararası finans kurumlarının Türkiye ve Yapı Kredi Leasing’e olan güvenini ve inancını pekiştiriyor.
2011 yılı ise müşterilerimizin taleplerini doğru analiz edip çözüm üreteceğimiz, yenilikçi hizmetler sunacağımız ve liderlik çıtasını yukarıya taşıyacağımız bir yıl olacak. Leasing sektörünün lider kuruluşu olarak, yeni müşteri kazanımının yanı sıra, müşterilerimizle ilişkilerimizi daha da derinleştirmek üzere yenilikçi ürün ve hizmetler geliştirmeye devam edeceğiz. 2011’de de sektörün üzerinde bir performans göstererek liderliğimizi sürdüreceğiz.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)