BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringYapı Kredi Leasing’den İtalyan ihracatçılara destek----

Yapı Kredi Leasing’den İtalyan ihracatçılara destek

Yapı Kredi Leasing’den İtalyan ihracatçılara destek
17 Mayıs 2017 - 12:24 www.finansgundem.com

Yapı Kredi Leasing, SACE (CDP Grup) garantisiyle 40 milyon euro kredi aldı, ithalatçılara destek olacak.

Türkiye leasing sektöründe kesintisiz liderliğini 2016 yılsonu itibarıyla 9. yıla taşıyan Yapı Kredi Leasing, İtalyan İhracat Kredi Kuruluşu’nun (SACE) Milano’ya davet ettiği ilk Türk leasing şirketi oldu. Leasing alanında Türkiye’yi, SACE’nin Milano’daki ofisinde temsil eden Yapı Kredi Leasing, sürdürülebilir başarısını ve leasingin kurumlara kazandırdığı avantajları İtalyan ihracatçı firma temsilcileriyle paylaştı.

SACE (CDP Grup) garantisiyle 40 milyon euro kredi aldı, ithalatçılara destek olacak.

Yapı Kredi Leasing Genel Müdürü Fatih Torun, Türkiye ile İtalya arasındaki işbirliğinin artırılması hedefi doğrultusunda SACE tarafından Milano’ya davet edilmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Torun, İtalya ile Türkiye’nin uzun senelere dayanan köklü bir iş ve ticaret bağı olduğunu vurgularken, ziyaret ile ilgili şu değerlendirmede bulundu; “Türkiye ile İtalya arasında iş ve ticaret hacminin artırılmasına destek olmak adına deneyimli, uzman ekibimizle çalışmalarımızı yürütüyoruz. SACE’nin ilk kez bir Türk leasing firmasını davet etmesi ve burada İtalyan ihracatçılarla bir araya getirmesi, bizlere duyulan güvenin en büyük göstergesi. Milano’da, Yapı Kredi Leasing’i, Türkiye’deki leasing sektörünü ve ülkemizi tanıtma olanağı yakaladık. İtalyan firma temsilcilerinin beklentilerini çok yakından öğrenmiş olduk.

Öte yandan geçen sene SACE garantisiyle uygun koşullarda sağladığımız 40 milyon euro tutarındaki krediyi de İtalya ile yaptıkları tüm yatırım malı ithalatlarında müşterilerimize uygun koşullarda kullandırarak ithalatçılarımıza destek olduk. Bundan sonra da hem Türk hem İtalyan ithalat ve ihracatçılarına güvenilir bir iş ortağı olmaya devam edeceğiz. İki ülke arasında ekonomik bağın güçlenmesine yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)