BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringYapı Kredi Leasing'den bir ilk----

Yapı Kredi Leasing'den bir ilk

Yapı Kredi Leasing'den bir ilk
16 Haziran 2017 - 15:01 www.finansgundem.com

Yapı Kredi Leasing, Kredi Garanti Fonu işbirliği ile KOBİ'lere destek olan ilk leasing firması oldu

Yapı Kredi Leasing, Kredi Garanti Fonu (KGF) ile işbirliği kapsamında KOBİ’lere destek olan ilk leasing firması oldu. 2016 yıl sonunda sektörde kesintisiz 8 yıldır lider olan Yapı Kredi Leasing, KGF ile gerçekleştirilen işbirliği ile sektördeki öncü rolünü de sürdürmüş oldu.

Farklı sektörlerdeki tüm KOBİ’lerin ve ticari firmaların ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunan Yapı Kredi Leasing’in, KGF işbirliği kapsamında kefalet desteğinden, KGF koşullarını sağlayan tüm firmalar yararlanabiliyor. Makina yatırımlarını finanse etmek, Ar-Ge yatırımlarıyla rekabet gücünü artırmak, yeni iş kurmak ve yatırım kredisi kullanmak isteyen işletmeler, Yapı Kredi Leasing aracılığıyla KGF teminatına başvurabiliyor ve ihtiyacı olan finansmana rahatlıkla ulaşabiliyor.

KGF’nin ekonominin lokomotifi olan KOBİ’leri ve ticari firmaları desteklemede önemli bir yere sahip olduğunu düşündüklerini belirten Yapı Kredi Leasing Genel Müdürü Fatih Torun, küçük ve orta büyüklükteki işletmelere KGF kefaleti ile kolay finansmana ulaşım imkanı sağlayacaklarını söyledi. Torun sözlerine şu şekilde devam etti:

“Üretimi destekleme, ülke ekonomisinin büyümesine, istihdam yaratmaya yardımcı olacak alanlarda öncü olma hedefine KGF işbirliğiyle çok önemli bir adım atmış olduk. Leasing sektöründe de teknolojik altyapımız ve hızlı süreçlerimiz ile KGF kredisini ilk kullandıran kurum ünvanını taşıyoruz. Sektörün kesintisiz 8 yıldır lideri olarak hedefimiz henüz leasingi bilmeyen ya da hiç kullanmayan firmalara da leasingi tanıtmak. Bu konuda da sektörümüzü büyütecek çok önemli işlere de imzamızı atıyoruz” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)