BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringYapı Kredi Leasing ve EFSE’den 25 milyon dolarlık işbirliği----

Yapı Kredi Leasing ve EFSE’den 25 milyon dolarlık işbirliği

Yapı Kredi Leasing ve EFSE’den 25 milyon dolarlık işbirliği
11 Mayıs 2017 - 11:47 www.finansgundem.com

Yapı Kredi Leasing, The European Fund for Southeast Europe (EFSE) ile 25 milyon dolar tutarında kredi anlaşması sağladı.

Yapı Kredi Leasing, uluslararası fon kuruluşlarıyla yaptığı işbirlikleriyle sektöre katkı sağlamaya devam ediyor. The European Fund for Southeast Europe (EFSE) ile 25 milyon dolar tutarında kredi anlaşması sağlayan Yapı Kredi Leasing, alınan krediyi öncelikle Türkiye’nin “Kalkınmada Öncelikli Yöreler”indeki mikro ve küçük işletmelerin desteklenmesi amacıyla tahsis ederek ülke ekonomisine desteğini sürdürüyor.

Yapı Kredi Leasing Genel Müdürü Fatih Torun yaptığı değerlendirmede, EFSE gibi uluslararası fonlarla kurdukları sağlam ilişkiler sayesinde özellikle küçük işletmelerin projelerini hayata geçirmelerine yardımcı olduklarını söyledi. Söz konusu kaynağın finansmana erişimi daha kısıtlı bölgelerde kullandırılacak olmasını Türkiye ekonomisinin gelişmesi için önemli bir katkı sağlayacağını da sözlerine ekleyen Torun, EFSE ile ikinci kez yapılan kredi anlaşmasıyla ekonomik kalkınma ve istihdam yaratmada önemli yere sahip mikro ve küçük işletmeleri desteklemekten memnuniyet duyduklarını ifade etti.

2016 yıl sonunda 9 milyar TL aktif büyüklüğe ulaşan ve Türkiye leasing sektörünün son 8 yıldır lideri konumundaki Yapı Kredi Leasing’in müşterilerini en iyi çözümlerle desteklemeye devam edeceğini belirten Torun, “Yapı Kredi Leasing olarak temel hedefimiz leasingde öncü rolümüzü sürdürmenin yanı sıra sektörümüzü büyütmek. Bunun için de henüz leasing ile tanışmamış firmalara giderek leasingin sunduğu faydaları anlatıyor, leasingi tanıtıcı faaliyetlerde bulunuyoruz. 2017 yılında da faaliyetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)