BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringYapı Kredi Leasing sektör lideri----

Yapı Kredi Leasing sektör lideri

Yapı Kredi Leasing sektör lideri
25 Mart 2011 - 11:25 www.finansgundem.com

Yapı Kredi Faktoring, 11 milyar 277 milyon dolar ciro ile hem toplam işlem hacminde hem de ihracat faktoring işlemlerinde lider oldu

Yapı Kredi Faktoring, 11 milyar 277 milyon dolar ciro ile hem toplam işlem hacminde hem de ihracat faktoring işlemlerinde 2001 yılından itibaren sürdürdüğü sektör liderliğini 2010’da da devam ettirdi.
2010 tarihli mali tablolarında konsolide bazda 24,8 milyon TL net kâr açıklayan Yapı Kredi Faktoring’in toplam işlem hacmindeki pazar payı yüzde 23,12 olarak gerçekleşti.
Yapı Kredi Faktoring’in 2010 performansıyla ilgili değerlendirmede bulunan Yapı Kredi Faktoring Genel Müdürü Nida Bektaş, 11 milyar 277 milyon dolar cironun yüzde 88’inin yurtiçi, yüzde 12’sinin yurtdışı faktoring işlemlerinden oluştuğu bilgisini verdi. Yapı Kredi Faktoring’in yurtiçi faktoring işlemlerinde yüzde 22,5, ihracat faktoring işlemlerinde ise yüzde 30,3 pazar payı ile sektör lideri olduğunu söyleyen Bektaş, sözlerine şöyle devam etti: “Yapı Kredi Faktoring olarak, son beş yılda müşteri sayımızı yüzde 214 arttırmayı başardık. Yakaladığımız artışın nedenlerinin başında müşterilerimizin kısa vadeli ticaretin finansmanında, ihtiyaçlarına birebir çözümler üreterek, şirketlere esnek ve hızlı hareket imkânı sağlıyor olmamız geliyor.
2011 ise pazar payımızı artırarak özellikle ticari segmentte yeni müşteri kazanımlarıyla liderliğimizi pekiştireceğimiz bir yıl olacak. Bu seneki en önemli hedeflerimiz arasında müşterilerimizin taleplerini doğru analiz etmek, çözüm üretmek ve yenilikçi hizmetler sunmak yer alıyor. Geçtiğimiz dönemde olduğu gibi bu sene de liderlik sıfatı ile sektörün tanıtımının yanında kullanımının yaygınlaştırılmasında önemli rol oynamaya devam edeceğiz.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)