BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi konut faizini yüzde 0,99'a indirdi----

Yapı Kredi konut faizini yüzde 0,99'a indirdi

Yapı Kredi konut faizini yüzde 0,99'a indirdi
03 Aralık 2019 - 15:54 www.finansgundem.com

Yapı Kredi, kuruluşunun 75. yılında ülke ekonomisine olan  desteğini artırmak amacıyla konut kredisi faiz oranını aylık yüzde 0,99'a çekti.

Yapı Kredi’nin yeni konut kredisinden faydalanmak  isteyenler kredi tutarı üst limiti olmadan, 120 aya kadar tüm  vadelerde yüzde 0,99 faiz oranlı konut kredisi alabilecek.

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen, Bankanın  makroekonomik gelişmeler ve piyasa koşullarına göre, müşterilerine ve  üreticilere değer katabilme hedefiyle çalışmalarını sürdürdüğünü  belirterek, şu bilgileri verdi:

“Yapı Kredi olarak geniş ürün  yelpazemizle ve uygun ödeme seçenekleriyle müşterilerimizin her alanda  olduğu gibi konut finansmanı ihtiyaçlarında da yanındayız. Bu kapsamda  tüm müşterilerimiz 120 aya kadar olan tüm vadelerde kampanyamızdan  yararlanabiliyor. Geçerli faiz oranımızda kredi tutarı üst limiti de  bulunmuyor. Kampanya dahilinde tüm müşterilerimizin ödeme gücüne göre  farklı ödeme planları da oluşturabiliyoruz.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)