BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi kayıtlı sermaye tavanını 15 milyar liraya çıkarıyor----

Yapı Kredi kayıtlı sermaye tavanını 15 milyar liraya çıkarıyor

Yapı Kredi kayıtlı sermaye tavanını 15 milyar liraya çıkarıyor
15 Ocak 2020 - 18:34 www.finansgundem.com

Yapı Kredi Bankası Yönetim Kurulu, bankanın 10 milyar lira olan kayıtlı sermaye tavanını 15 milyar liraya çıkarma kararı aldı

FINANSGUNDEM.COM

Hisseleri Borsa İstanbul'da işlem gören Yapı Kredi Bankası (YKBNK), kayıtlı sermaye tavanını artırmak için harekete geçti.

Banka yönetim kurulu tarafından bugün (15 Ocak) alınan karara ilişkin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, mevcut kayıtlı sermaye tavanı 10 milyar lira olan Yapı Kredi, ilgili mercilerden gerekli onayların alınması durumunda sermaye tavanını yüzde 50 oranında artırarak 15 milyar liraya çıkaracak.

KAP'ta yer alan açıklamada ayrıca, kayıtlı sermaye tavanının yükseltilebilmesi ve bu çerçevede yapılması gereken esas sözleşme tadilinin gerçekleştirilebilmesi için, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Sermaye Piyasası kurulu ve diğer ilgili mercilere yapılacak başvurular hakkında Genel Müdürlüğe yetki verilmesi kararlaştırıldığı belirtildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)