BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYapı Kredi genç tiyatroculara destek oluyor----

Yapı Kredi genç tiyatroculara destek oluyor

Yapı Kredi genç tiyatroculara destek oluyor
18 Eylül 2021 - 09:49 www.finansgundem.com

Çok sayıda sosyal sorumluluk projesiyle gündeme gelen Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri ile de genç tiyatroculara destek oluyor

Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri, genç sanatçıları destekleyerek Türk tiyatrosunun gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor. Yapı Kredi'nin açıklamasına göre, Türk tiyatrosunun gençlerin gayretleriyle yükselmesine olanak tanıyan Afife Tiyatro Ödülleri, Yapı Kredi'nin Türk Eğitim Vakfı'nda oluşturduğu burs fonu aracılığıyla tiyatro alanında eğitim almış ve yüksek lisans eğitimini bu alanda yapmak isteyen 10 öğrenciye burs sağlıyor.

Yeni eğitim-öğretim yılı için 6 Ekim'e kadar sürecek yüksek lisans burs başvurularında adaylar, Türk Eğitim Vakfı Genel Müdürlüğü tarafından oluşturulacak komisyon tarafından seçiliyor. Burs ile ilgili tüm detay ve koşullara Afife.org adresinden ulaşılabiliyor.

Türk Eğitim Vakfı ile oluşturulan burs fonu sayesinde, maddi desteğe ihtiyacı olan başarılı gençlerin eğitimine katkı sağlanması hedefleniyor.

Afife Ödülleri sahiplerini buldu

İşte Afife Tiyatro Ödülleri adayları

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)