BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi Dünya Çiftçiler Günü'ne Cazip Faiz ----

Yapı Kredi Dünya Çiftçiler Günü'ne Cazip Faiz

Yapı Kredi Dünya Çiftçiler Günü'ne Cazip Faiz
08 Mayıs 2013 - 11:08 www.finansgundem.com

Çiftçilerin farklı ihtiyaçlarına yönelik ürün ve hizmetleriyle tarımın gelişimini tüm çiftçilere özel faiz indirimi sunuyor

Çiftçilerin farklı ihtiyaçlarına yönelik ürün ve hizmetleriyle tarımın gelişimini destekleyen Yapı Kredi, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü vesilesiyle Mayıs ayı boyunca tüm çiftçilere özel faiz indirimi sunuyor.
Yapı Kredi, Tarım Bankacılığı kapsamında başlattığı yeni kampanya ile tüm çiftçilere Mayıs ayı boyunca düşük faiz oranı sunuyor. Yapı Kredi, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü vesilesiyle tarım sektöründe faaliyet gösteren müşterilerine tüm tarımsal işletme ve yatırım kredilerini indirimli Faiz oranı ile kullanma imkanı tanıyor. 2 – 31 Mayıs 2013 tarihleri arasında sürecek olan kampanya boyunca tüm bitkisel üretim kredileri, büyükbaş, küçükbaş süt ve besicilik, tavukçuluk, arıcılık kredileri, seracılık kredileri, makine-ekipman kredileri ve tüm yatırım kredileri aylık yüzde 0,99 faiz oranı ile çiftçilerin kullanımına sunulacak.
Yapı Kredi KOBİ Pazarlama Direktörü Gökhan Erel, “Bu kampanya ile amacımız tarımsal girdilerde yüksek bir maliyete katlanan çiftçilerimizin kredi maliyetlerini azaltarak onlara destek olmak. Bir nevi kendi sübvansiyonumuzu, kendi kaynaklarımızla karşılıyoruz. Yapı Kredi olarak sınırsız hizmet anlayışımızı çiftçilerimize de sunuyoruz. Geniş şube ağımız, uzmanlık alanı tarım ve hayvancılık olan birimlerimizle bu segmentteki bilgi ve hizmet kalitesini artırarak müşterilerimize tarım ve hayvancılık finansmanı konusunda danışmanlık veriyoruz” şeklinde konuştu.
Yapı Kredi, tarımı destekleyen kurum, oda, birlik ve kooperatif gibi kuruluşlara verdiği özel hizmetlerin yanı sıra avantajlı bankacılık ürünleriyle de sektörde fark yaratıyor. Bu kapsamda Yapı Kredi’nin Tarımsal Üretim Kredisi, Süt Hayvancılığı Kredisi, Besicilik Kredisi, Seracılık Kredisi, Arıcılık Kredisi, Küçükbaş Hayvancılık Kredisi, Tavukçuluk Kredisi, Sera Yapım Kredisi, Traktör Kredisi, Sözleşmeli Üretim Kredisi,  TMO Makbuz Senedi Kredileri, Hayvan Alım Kredisi, Tarım Makineleri Kredisi ve Tarımsal Yatırım Kredileri gibi farklı kredi ürünleri bulunuyor. Banka ayrıca yüzde 50’si devlet tarafından karşılanan TARSİM Tarım Sigortalarını sunarak üreticilerin doğal afetler ve diğer riskler sonucu karşılaşabilecekleri zararların önüne geçmeyi hedefliyor. Mazot, gübre, tohum gibi ihtiyaçlarını karşılamak için yüksek fiyatlarla alım yapan çiftçilerin kampanya hakkında detaylı bilgilere ulaşmak ve Tarım Bankacılığı birimlerinden hizmet almak için Yapı Kredi şubelerini ziyaret etmeleri yeterli oluyor.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)