BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi ana sermayeye dahil edilecek tahvil ihraç edecek----

Yapı Kredi ana sermayeye dahil edilecek tahvil ihraç edecek

Yapı Kredi ana sermayeye dahil edilecek tahvil ihraç edecek
12 Aralık 2018 - 08:11 www.finansgundem.com

Yapı Kredi ana sermayeye dahil edilebilir tahvil ihracı için fırsatları araştırıyor, zamanlama piyasa koşullarına göre belirlenecek

Yapı Kredi dolar cinsi ilave ana sermayeye dahil edilebilir borçlanma aracı ihracı için çalışma yürüttüğünü, ancak ihraç büyüklüğü ve ne zaman yapılacağının henüz belirlenmediğini açıkladı. 
Bankanın dün akşam KAP'a yaptığı açıklamada sermaye pozisyonunun güçlendirilmesi planı çerçevesinde hakim hissedarlar Koç Holding ve UniCredit'in de muhtemel katılımını içerebilecek, "ilave ana sermaye ihracı için fırsatlar araştırılmaktadır" denildi. 
Açıklamada ihracın büyüklüğü, ana sermayedar katılım oranları ve ne zaman yapılacağının henüz net olmadığı ve piyasa koşullarına göre belirleneceği ifade etti. 
Yapı Kredi Nisan ayında 1 milyar dolar veya muadili tutara kadar ilave ana sermayeye dahil edilebilir borçlanma aracı ihracına karar vermiş ve bunun için Citi, BofA Merrill Lynch, UniCredit, JP Morgan ve Societe Generale'i yetkilendirmişti.      

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)