BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Yangın bizi ziyadesiyle üzmüştür'----

'Yangın bizi ziyadesiyle üzmüştür'

'Yangın bizi ziyadesiyle üzmüştür'
26 Ocak 2013 - 14:30 www.finansgundem.com

Erdoğan: "Yangının tarihi binayı tahrip etmesinin yanında, daha önemlisi içindeki kitapların da zarar görmesi bizi ziyadesiyle üzmüştür” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde meydana gelen yangından dolayı tüm bilim camiasına geçmiş olsun dileklerini ifade ederek, “Yangının tarihi binayı tahrip etmesinin yanında, daha önemlisi içindeki kitapların da zarar görmesi bizi ziyadesiyle üzmüştür” dedi.
Erdoğan, Marmara Üniversitesi'nin 130. kuruluş yıl dönümü ve fahri doktora unvanı verilmesine ilişkin düzenlenen törende, İstanbul’da Galatasaray Üniversite’nin Beşiktaş Kampüsü’nde meydana gelen yangın konusuna değindi. Yangın dolayısı ile tüm bilim camiasına geçmiş olsun dileklerini ifade eden Erdoğan, “Yanın tarihi binayı tahrip etmesinin yanında, daha önemlisi içindeki kitapların da zarar görmesi bizi ziyadesiyle üzmüştür. Çünkü kitaplar, bizim var oluşumuzun idamesi meselesidir. Böyle acı hadiselerin tekrar yaşanmaması için, gerek tarihi binalarımızda, gerek kitap gibi hasas eserlerin bulunduğu mekanlarda daha tedbirli, dikkatli olunmasını yetkilerden özellikle istirham, rica ediyorum” diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)