BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYandex artık mobil platformda----

Yandex artık mobil platformda

Yandex artık mobil platformda
20 Haziran 2013 - 08:50 www.finansgundem.com

Türkiye pazarına yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Rus menşeli arama motoru Yandex, Yandex.Browser'ı mobil cihazlara taşıdı

Masaüstü tarayıcısıyla kendine has bir kullanıcı kitlesi oluşturan Yandex, masaüstünde beğeniyle karşılanan bazı özellikleri Android ve iOS kullanıcılarının da beğenisine sunmuş durumda.
Yandex'in tasarım anlayışını yansıtan tarayıcıda ekranın alt kısmında yer alan arama satırı sayesinde, büyük ekranlı cihazlarda arama gerçekleştirmek kolaylaşıyor. Tam adı girilmese bile popüler siteleri tanıyabilen tarayıcı, arama içeriğine göre uygun kategoriye yönlendirme özelliğini de bünyesinde barındırıyor. Bu özellik sayesinde, herhangi bir müzik klibini arayan kullanıcı doğrudan videolara yönlendiriliyor ve zaman kaybı önlenmiş oluyor. Ayrıca, tarayıcının arama yetenekleri arasında sesle arama özelliğide yer almakta.

Masaüstündeki Turbo teknolojisini de bünyesinde barındıran mobil tarayıcı bu özellik sayesinde ise, düşük bağlantı hızlarında tatmin edici bir deneyim sunmayı hedefliyor. Ayrıca, Tablo adlı görsel favoriler çubuğunun da en çok ziyaret edilen ve favori sitelerin kısa yollarını mobil kullanıcıların beğenisine sunuldu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)